Nu am reusit sa fac nimic. Mi-ar placea sa pot face pe viitor ceva pentru tinerii nostri.
Sunt cuvinte prea mari, bombastice! De fapt, prin succesul lui, fiecare om ajuta la progresul lui, al familiei, al tarii si al omenirii!
Am fost si eu la plantat de puieti in oras. As dori sa fac la fel, pentru ca nu stiu ce altceva folositor as putea face, nu stiu daca as fi lasat, nu stiu daca as si sustinut, nu stiu daca va mai domni solidaritatea intre semeni sau va domni mizantropia.
Am inteles la ce te-ai referit. Nu este vorba de lucruri marete. Nici nu le putem face singuri. Eroi au fost candva. Acum nu mai sunt. De ce? Pentru ca idealurile oamenilor sunt din ce in ce mai mici. Ne luptam pentru o paine, nici macar mai buna!
Important pentru tara in care traiesti este sa muncesti, sa respecti legile statului si sa reusesti prin faptele tale sa atragi si pe altii in anumite actiuni benefice locului unde stai. Daca vorbim de oameni de stiinta, scriitori, pictori, muzicieni...este alta poveste. Acestia aduc prestigiu tarii prin insasi munca lor, ca si a noastra de fel... dar la nivele diferite. Nu trebuiesc uitati nici sportivii, elevii care reprezinta tara noastra la olimpiade europene sau mondiale, cercetatorii, inventatorii si multi altii, care prin munca lor aduc valoare acestei tari.
Personal, la nivel de tara, chiar nu pot face nimic. Acum pot ajuta doar familia, celula societatii si sa fiu un cetatean corect.
Nu poti face nimic pentru romania pe plan mondial... daca ceri bani de la stat pentru un proiect ceva primesti un mare "NU"
Da Romania ce face pentru mine? Ce faca tara asta pentru locuitorii ei? II lasa fara locuri de munca, ii mina departe in alte tari departe de famili, de cei dragi...pentru ce? pentru o coaja de pine pe care ar trebui sa le-o ofere Romania.Platim taxe si impozite si mai nou, ne dam si salariile ca sa scoatem tara din criza, nu crezi ca e suficient?
rick073 întreabă: