Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Chestia este ca din functia de presedinte nu prea sunt multe pe care le poti face tu - poti directiona lucrurile cat de cat si influenta anumite chestii - dar putere sa faci cu adevarat ceva numai daca ajungi dictator ai putea schimba ceva cu adevarat. Oricum sunt atat de multe chestii care ar putea fi schimbate dar voi mentiona decat cateva ( cum imi vin in minte asa de dimineata ) :
- as face taxele pentru. masini enorme ( a avea masina personala ar trebui sa fie un lux sau o necesitate, nu un fason pentru. toti figuranti ) si as incuraja mijloacele de transport in comun ( interzicerea masinilor pe benzile autobuzelor pe liniile de tramvai, cresterea numarului de autobuze/ tramvaie / metrourii - transport in comun NON-STOP ) si transportului VELO ( benzi pe mai toate drumurile principale )
- Limitarea numarului de masini ( nu imi vine sa cred ca nu exista tara din lumea asta care sa limiteza nr. de masini detinute ), strazile sunt sufocate la propriu de atatea masini - am vecini care au cate 2-3 masini ( cate una pentru. fiecare membru al familiei ) cand in jurul blocului ( chiar si cu parcatul pe trotuare ) de abia este loc pentru. o masina la 3 apartamente
- as interzice parcatul pe trotuare si as da amenzi enorme pentru. cei care isi lasa cainii sa urineze si/sau sa defecheze pe trotuare si nu curata dupa
- as da amenzi enorme pentru. parcajul in locuri interzise ( benzi biciclete / la mai putin de 25 m de zebre si/sau statii autobuz )
- as incuraja politistii sa isi faca datoria - si i-as sanctiona in cazul in care nu o fac ( sunt atat de satul de cei de la rutiera care se plimba precum cretinii pe strazi pe banii nostri publici si nu fac nimic la propriu decat daca ii chemi tu - cum sa treci pe langa masini parcate ilegal care incurca circulatia si sa nu faci nimic decat daca esti obligat? ce tara de cretini! )
-as legaliza drogurile dar le-as taxa enorm, in acelasi timp marind drastic pedeapsele pentru. cultivare/deal-ing/consum ilegal
-as interzice gratarele in zone neamenajate ( nu sunteti satuli de paduri sufocate de gunoaie si sticle de plastic? ) si as incuraja politistii sa ajute la respectarea acestor reguli
-as incuraja respectarea regulilor in trafic si as mari cerintele necesare pentru. dobandirea unui carnet de sofer
- of si atat si atat de multe alte chestii, deja am obosit sa le tot scriu aici pentru. ca stiu ca nimic nu se va schimba pentru. mentalitatea noastra nu se va schimba - pana cand nu vor inceta sa fim sclavi fara minte, pana cand nu vom pune piciorul in prag ca la revolutie ( nu o revolutie sangeroasa ca in 89 - ci o revolutie prin EVOLUTIE )
As legaliza prostitutia.
Dar la modul de hoteluri / locatii speciale, servicii medicale platite si conditii de lucru de toate felurile, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.
Si in schimb as curata toate strazile de acele imitatii jalnice de femei, care imi intorc stomacul pe dos de cate ori le vad. Asta ca nu mai spun ca imi dau tot timpul senzatia coborarii rangului de femeie la ultima treapta a evolutiei.
Asa ca mai degraba le-as "scoli" si inchide intr-un astfel de loc. De ce nu, poate chiar si cu vreun contract de munca sau macar o conventie civila de prestari servicii. Daca nu vor asa, atunci la inchisoare cu ele! Dar in nici un caz pe strada.
Daca s-ar ridica niste anumiti domni cu pretentii ca nu-si mai scot banii daca li se muta fufele la "servici", inseamna ca nu sunt buni de afaceri. Se scot bani frumosi si din prostitutia legalizata. In plus, mai degraba iti faci un "renume" printre (ne)cunoscuti, daca ai fete curate si pline de idei fanteziste decat niste stoarfe la colt de strada sau de padure.
Sa ne intelegem, n-am nimic cu prostituatele, dar sa puna mana sa se spele, sa-si scoata ciorapii daca tot s-au rupt pe toate partile si sa-si traga fusta peste fund, ca oricat ar fi traseista, tot ar atrage mai mult privirile cu o fusta scurta pana aproape de zona periculoasa, decat una care e pusa pe mijloc, pe post de curea.
In fine, ca deviez. Asta cred ca as face in primul rand
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.147.78.117) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro