| RAY a întrebat:

Ce ai visat in ultima vreme? Dai importanta viselor?

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu le dau importantă, dar ultima oara l-am visat pe satana ce ne comanda pe o leoata de oameni sa scriem ceva pe niște caiete.Era un om mare cu voce groasă si el foarte urat si la final m-a luat pe mine si a zis sa il ajut sa se faca mai frumos si am plecat.
Dacă ar fi să dau importantă ar însemna că am facut pact cu diavolul laughing.

| SilentRain a răspuns:

Nu le dau importanta
Am visat ca aveam ace în nas și tot ma chinuiam sa le scot, după aia am văzut ceva la geam o entitate malefica și am ieșit pe geam, stăteam pe pervaz și ma uitam cum cădeau craci de copac în gol, după asta mam întâlnit cu bunicul meu la cimnitri și îmi spunea un citat frumos și alte lucruri, era o discuție calma pe o piatra de mormânt totul în jur era gri, înnorat
Țin minte ca încercăm sa îl apară pe bunicul de entitate rea

| RainmakerX a răspuns:

Am visat ca imi pica un dinte si il pun inapoi in gura ca si cum nu s-a intamplat nimic. Dupa am incercat sa-l scot si eram mirat ca nu se mai misca. Nu le prea dau importanta.

| Dandinelle a răspuns:

Am visat ca vorbeam cu un savant despre calendarul Maya si filozofam pe tema asta la un gratar pe terasa unui bloc din Paris. Nu prea dau importanta acestui vis deoarece ieri m-am uitat la niste video-uri cu discutii despre savantul asta, am citit cate ceva despre calendarul Maya si poate Paris-ul imi este in suflet.
Am dormit in total vreo 12 ore, in general cand dormi prea mult mintea "caca" tot ce ai vazut sau ai simtit in ziua respectiva.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Nu-mi amintesc sa fi visat ceva recent, si logic ca nu le dau importanta...mi se pare o mare prostie sa faci asta.