| alexaalexandraa a întrebat:

Ce ai vrea sa schimbi la tine? happy

14 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Alexutahappy nu vreau sa schimb nimic pentru ca l-as supara pe bunul Dumnezeu, candesc ca tot ce am, ce trag e piatra de incercare pentru mine, iar daca as vrea totusi sa schimb cv cred ca as vrea sa fiu mult mai indiferenta sa nu mai pun totul la suflet, dar din pacate realitatea e cu totul alta...happy o seara bunahappy

| alexaalexandraa explică (pentru caramela):

Saru' mana! Asta as vrea sa schimb si eu la mine, dar cum ati zis, realitatea e alta. Sa nu ma atasez prea repede, si poate de acei oameni care nu merita. Ar mai fi de schimbat, dar lucrez la asta. happy Asemenea, o seara faina. Multa sanatate va doresc. :*

caramela
| caramela a răspuns:

Buna Alexhappy ma multumesc asa cum sunt si cum am fost nascuta, nu vreau sa schimb nimic, vreau sa fiu asa cum m-a lasat bunul Dumnezeu, fizic nu as schimba nimic, as vrea sa numai pun totul la suflet si sa fiu mai indiferenta, dar din pacate/fericire asa sunt si nu ma pot schimba...happy o fi bine, o fi rau.thinking
o zi bunahappy

| thegatekeeper a răspuns:

In ultimul an am trecut prin multe schimbari si acum sunt, in sfarsit, multumita cu ceea ce am devenit si cu ceea ce sunt, per total. Tot ce imi doresc acum este sa progresez in ceea ce ma intereseaza si pasioneaza si sa reusesc sa ajung acolo unde vreau, exact asa cum mi-am planuit happy.

| T7uk a răspuns:

Nimic.imi place asa cum sunt

| alexaalexandraa explică (pentru T7uk):

Este foarte bine daca e asa!

| T7uk a răspuns (pentru alexaalexandraa):

Dar tu ce ai schimba la tine?

| alexaalexandraa explică (pentru T7uk):

Eu nu sunt asa norocoasa ca tine. As avea ceva de schimbat la mine, atat fizic cat si moral, mai mult moral, dar lucrez la astawinking

| T7uk a răspuns (pentru alexaalexandraa):

Atunci iti urez succes!>big grin

| negru30 a răspuns:

Nimic - mai gasesti unul la fel ca mine la Gradina Zoologica

| alexaalexandraa explică (pentru negru30):

Ma bucur. Daca tu zici. happy

| negru30 a răspuns (pentru alexaalexandraa):

Da,da,da -

| beki13 a răspuns:

Nimic,sunt ceea ce vreau sa fiu!

| diaηα a răspuns:

Nasu;