Decat sa fiu bogat si nefericit, mai bine sarac si fericit alaturi de cei din jur pentru ca Dumnezeu nu uita de cei saraci, si tocmai de aceea cei saraci sunt fericiti, pentru ca stiu ca Dumnezeu e sus si v-a avea grija de ei, niciodata nu ii va neglija. Funda?
Degeaaba ai banii daca esti nefericit, prefer sa fiu saraca si fericita pentru ca banii nu inseamna totul! Desi cu totii avem nevoie de ei, totusi ce e prea mult strica. Fericirea e mult mai importanta. Deci eu aleg saraca si fericita!
Ce intrebare... degeaba ai tot ce iti doresti, adica esti bogat atata timp cat nu esti si fericit ca sa te poti bucura de ceea ce ai. Dupa parerea mea, cel mai important lucru in viata este sa fi fericit. Eu consider ca bogatia s-ar afla undeva pe locul 4 dupa fericire, iubire si sanatate...
Daca esti bogat prieteni te aleg doar pentru ce ai iar daca esti sarac macar ai prieteni adevarati....in plus daca esti bogat vn toate curvele jegoase la tine sarac te iubeste cu adevarat
In mod normal oricine ar alege fericirea, dar le poti evea pe amandoua.
Nu cred ca a fi bogat este o conditie suficienta pentru a fi fericit. Exista o multime de alti factori (sanatatea, timpul liber, implicarea in activitati interesante si placute, conceptia despre lume si viata, temperamentul, etc.) care contribuie la starea de fericire. Daca unii dintre acesti factori nu sunt prezenti, atunci starea de fericire este afectata.
Succesul este cel care ii face pe oameni sa se simta bine, mai mult decat ar putea-o face un teanc de bani, ce poate fi obtinut, de ce nu, si prin alte mijloace.
Nu creed ca are logica pentru daca esti bogat ai aproape tot ce vrei, i-ar daca esti sarac e mai greu daca te imbolnavesti nu ai bani ca sa te tratezi asa ca bogatul poate are mai multe conditi Pararea mea
A fi bogat nu trebuie sa insemne neaparat "a fi nefericit".
Poti sa fi bogat si foarte fericit.
Banii nu cumpara fericirea, dar daca esti sanatos, ai familie, prieteni, si mai ai si bani... Esti fericit, nu?
Iar daca esti sarac, de obicei esti nefericit pentru ca nu mai tii cont de ce ai (sanatate, familie...).
In ziua de astazi (si de cand s-au inventat), banii sunt cei mai importanti (din pacate).
De aceea de obicei, cand ai bani, ai sanatate (pentru ca costa), prieteni (falsi, dar prieteni)... Si asta inseamna fericire in ziua de azi.
Eu, la fel ca orice persoana, as alege sa fiu si bogata, si fericita.
Dar daca trebuie sa aleg dintre cele doua optiuni, as alege "saraca si fericita", desi, cum am spus, de obicei asta nu este prea posibil.
Unde-i logica acestei intrebari? Ce vrei sa insinuezi?
Un om bogat este nefericit atunci cand este departe de persoanele dragi.
Normal ca daca este bogat, este si fericit pe de-o parte.
Un om sarac este fericit atunci cand ii are pe cei dragi alaturi.
Este sarac, n-are bani, e jale si amar.
Concluzia:In nici o varianta nu e bine.