Buna,
Eu iti recomand sa porti ochelarii de vedere, deoarece lentilele pot irita si pot conduce la infectii oculare grave.
Daca eram mos alegeam ochelarii, asa stiu ca mi dau jos si ii folosesc cand e necesar, lentilele trebuie schimbate si sunt mai scumpe. Oricum peste cativa ani operatiile care se fac ca sa nu porti ochelari mai scad din pret pentru ca vor aparea alte metode mai scumpe pentru imbunatatirea vederii.
Eu am o miopie de -3 si port lentile de contact de 1 an.sunt foarte multumita. ochelari nu imi plac de aceea am preferat lentilele
Depinde si cat tii la ochii tai .
Lentilele pot fi destul de periculoase, acumuland o multime de bacterii pe care tu ti le pui pe ochi si pot avea efecte. nasoale. (citat de la profesoara de biologie ).
In schimb, ochelarii nu prea au dezavantaje, decat la ''look', si daca trebuie sa ii porti temporar, te obisnuiesti . Desigur, unele persoane arata bine si cu ochelari.
Sper ca te-am ajutat catusi de putin.
Eu am lentile dar nu de vedere si am renuntat sa le mai port din simplu motiv ca uneori e dificil si frustrant sa le pun.Eu ti-as recomanda ochelari, eu cand vad o fata draguta cu ochelari mi se pare mai sexy si sunt sigur ca tu esti o fata draguta.
Poi si eu trebuie sa port ochelari. Nui asa de nasol cum crede lumea adica de cand in cand si eu port lentile pentru ca te obosesti de sa tot porti ochelari. Iti recomand sa porti ochelari mai mult timp si dupa aia cand iesi in oras sau oriunde lentile.
Anonymus12300 întreabă:
Taylorrrrr întreabă:
Nutella09 întreabă: