Fordul intotdeauna caci daca henry ford a creat primul motor orice novice isi da seama ca e cel mai bun motor si implicit cea mai buna masina
Si eu as alege Fordul, e una din masinile mele preferate.
Înainte am avut un Opel, nu ma innebunesc după această marcă, deși soțului meu prefera căci mașinile mici consumă foarte puțin. Acum avem un Audi și asta e preferata mea. Pe langa ea mai îmi plac Volkswagen și Chryslerul este printre favoritele mele.
Da motoarele germane sunt de calitate dar volvo suedez intrece pe volkswagen din pacate ce e bun nemtesc e audi mercedes si bmw dar bmw a cam scazut calitatea in ultima vreme
Știi care îi vorba neamțului referitor la Volkswagen? Mașina săracului. Orice fi bune Volvo deși nu toată lumea își permite, cele menționate au fost catalogate calitate-pret pentru orice om modest care își poate permite.
Stii vorba neamtului despre Opel? masina mosneagului daca nu crezi informeaza-te
Volkswagen se scrie, Volk=popor, Wagen=masina. Si nu-mi place, prea multe probleme tehnice.
Prefer Citroen sau Skoda.
Depinde cati bani am, si ce idei mi-au mai venit.
Am un Opel cumparat la pret de bicicleta de care sunt multumit, o Dacie de care sunt atasat, si intentionez sa cumpar un Ford Focus de 2000-2500euro. Sau un Opel Astra.
Fara VulksWagin, ca ma p! s pe ele.