Întrebare recomandată | IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

Ce am putea face ca sa limitam poluarea in marile orase? Bucurestiul (de exemplu) este cea mai poluata capitala europeana dar nu este singurul oras poluat peste masura din Romania. Cauzele poluarii le stiu si eu dar am pus aceasta intrebare pentru a gasi niste SOLUTII, poate nu m-am gandit eu chiar la toate. Simtiti-va liberi sa veniti cu tot felul de idei, ceva ceva om cerne la final.

Este prima intrebare dintr-un set mai larg pe care l-am pregatit in scopul educarii si constientizarii cetanului. Asta ca sa nu mai ziceti ca dau cu parul fara sa fac nimic sa schimb ceva. Eu personal consider ca nu poti schimba mentalitatea unui om, demonstrati-mi ca ma insel.

35 răspunsuri:
| mgtow a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Dar pe drumul public nu se vor trage fire la nivel international sa mearga camioanele pe curent laughing Logica ar fi sa fie folosit uraniul in mod sigur atat in transport cat si in energie electrica si totul ar fi bine, si ceasurile au gaz radioactiv (tuburile de tritium) care lumineaza 12 ani fara sa se stinga, apoi isi schimba culoarea dar tot lumineaza acolo.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru mgtow):

E foarte greu sa folosesti motoare cu reactie pe turisme, autobuze si camioane. In caz de accident ar avea de suferit un oras intreg si s-ar pierde sute de mii de vieti.

| mgtow a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Oricum viitorul va fi condus de roboti printre oameni in caz ca omenirea mai are mult de trait iar noi vom muri si nu apucam sa vedem asta

| Sociopat a răspuns:

S-a dat sau urmeaza sa se dea o lege prin care fiecarei tari ii este atribuita o limita la poluare. Tarile mai mici si in dezvoltare au dreptul de a emite o cantitate mai mare de poluare pentru a le ajuta sa se dezvolte in timp ce cele dezvoltate una mai mica.Dar, se pisa toti pe legea asta pentru ca tarile mici care n-au atins inca limita de poluare pe anul respectiv pot sa-si VINDA dreptul de a polua altei tari.
Pot sa fac maxim 1000.Eu am facut pana acum 500 iar restul de 500 il vind Statelor Unite care poate face 500 dar cu 500 de la mine poate face 1000.Cam asa merge.

| andreimrm a răspuns:

Aici ar trebui sa ajute si primaria Bucurestiului, sa se faca ceva, cum au facut francezii de exemplu, au oferit un weekend de transport gratuit cu toate mijloacele publice de transport doar pentru ca lumea sa-si lase masinile acasa si pentru a reduce poluarea bineinteles, dar si lumea trebuie sa fie solidara in acest sens.