Pai in clasa a 9a am avut cele mai frumoase amintiri,avem colegi super de treaba,multe chiuluri,distractii,iesiri in weekend,petreceri,cand dadeam petreceri la scoala si ne certa directoru dar noi nu ne lasam si continuam,la balu bobocilor ne-am distrat pe cinste,desi se terminase balu noi tot am ramas acolo,noi mai avem chef de distractie in continuare,mereu ii faceam zile negre dirigintei noastre, plecam toti la o terasa de langa liceu atunci cand nu eram pregatiti de vreun test sa nu eram pregatiti sa ne asculte la vreo materie, clasa a 9 a a fost cea mai frumoasa pentru mine,nu o voi uita niciodata,pacat ca acum numai sunt la acel liceu, si am niste colegi, desi au trecut 2 ani, mi-am dat seama ca nimeni nu ii poata inlocui pe fostii mei colegi din clasa a 9a cu care si in ziua de azi am ramas prieteni
O faz afoarte tare )) eram cred ca in clasa a 5 a (acum 7 ani d zile) si na ca tot omu m-am dus la baie si niste colegi de`ai mei au intrat in baia de alaturi si se uitau la mine cum imi faceam treaba )) acum mi se pare f funny dar atunci simteam ca mor de rusine ))))
Sincera sa fiu toate raspunsurile sunt superbe si nu stiu cui sa dau funda, adica depinde de amintiri, toate imi plac, eu una zic sa fie doar o conversatie...Ce parere aveti?
Am si eu o amintire haioasa. Eram in clasa.a 5-a si aveam ora cu profesorul de mate. Cu 5 min inainte sa se sune il auzim pe prof tipand intr-un mod ingrozitor, dar nu intelegeam nimic. Ne gandeam ca dadea afara un coleg. In fine a tipat de 3 ori, pana cand am inteles ca zicea :
''-Iesiti dracu afara, nu auziti?!"
O zbughim cu totii afara, el incepe sa tipe :
"- Cretinilor, nu va imbracati?!"
Noi deja am ajuns afara, stateam foarte aproape de iesire. Cand se termina totul si reintram in scl. ma uit la panou si constat ca scrie " Marti, data de...(nu mai stiu ), simulare de incendiu, ora neanuntata " Nu o sa uit niciodata faza.
maria_7807 întreabă: