| A12NDRA a întrebat:

Ce animal credeti ca va reprezinta? De ce? fundita, dar nu va zic pentru ce, vreau sa vad cine indeplineste fara sa se straduiasca foarte tare.

Răspuns Câştigător
| Razvan1807138078340 a răspuns:

Cainele deoarece el e prietenos, dragut si e cel mai bun prieten al omului! In ultimul timp vad multi catei fara adapost, vai de capu lor si mi-e mila de ei.

4 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Porumbelul pentru ca sunt pace rolling on the floor
glumesc, nu stiu ce ma reprezinta, dar imi plac cainii love struck

| spaikizz a răspuns:

Eu cred ca ma reprezinta o leoaica pentru ca ea traieste in grupuri, vaneaza in grupuri, are grija de puii ei, e eleganta. Leoaica este,, sotia" leului, care e regele animalelor deci ii plac sa domine, dat fiind asta si loaica domina alaturi de el, iar mie imi place sa domin. Leii erau foarte raspanditi in trecut, iar acum sunt foarte rari, la fel si eu:inainte toti oamenii erau la fel, dar acum fiecare cauta sa fie diferit, dar eu nu caut sa fiu diferita ceea ce ma face fara prea mare bataie de cap sa nu seman cu nimeni. Sper ca ti-a placut. Am scris exact ce am simtit si ma simt bine asa.Pa!:X:X

| NoBoDy_9430 a răspuns:

Veveritalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super idee big grin
Acum sa vedem ce animal ma caracterizeaza pe mine...pey cred ca animalul care ma caracterizeazae pisica. De ce? Sunt o fire rebela, si mereu stiu sa intorc situatiile in favoarea mea. Imi place sa fiu libera, ca o pisica si sunt foarte jucausa. Mereu am fost atrasa de pisici, si intr-un fel parca si pisicile sunt atrase de mine. Sincer chiar mi-as dori sa ma reincarnez in pisica sau ceva de genul asta