Toamna... e anotimpul in care m-am nascut.Natura e invaluita in mister, sub frunzele colorate ale copacilor ma simt ca intr-o poveste, o poveste din care nu vreau sa ies.Imi place sa stau in ploaie... e racoare...Toamna ma face melancolica si e o sursa de inspiratie pentru mine.
Primavaraaaaaaaaa.cand totul este verde, toate florile infloresc, parfumul lor te inbata, soarele este bland.pasarile se trezesc la viata.Natura in general este vie.plus ca eu m-am nascut primavara.
Buna, mie imi place vara este ff frumos flori inflorite, mirosul marii, caldura care te cuprinde si te face sa te simti plin de viata...totul e frumos cand e vara.Totul prinde viata.
Anotimpul care imi place cel mai mult e primavara, natura renaste, ghioceii infloresc, pasarile ciripesc, soarele e mai cald si toate reancep o noua viata.
Primavara, pentru ca toata natura reinvie...si pentru ca renunt la hainele groase de iarna...
Vara cel mai fain
timp liber cald, foarte cald la strand non- stop la mare de vrreo 4-5 ori pot sa'mi bronzez pielea natural
+ ca imi plac mai mult hainele mele vara decat iarna ( sunt mai lejere si mult mai ok decat iarna)
Toamna...atunci m-am nascut! Si atunci imi revad colegii la scoala... Mi-e dor de ei.
Eu am mai spus ca imi plac toate...partea nasoala e ca iarna imi place vara si vara imi place iarna)
Deci...cred ca cele mai frumoase anotimpuri sunt primavara si toamna.
Vara, iubesc caldura, plaja, hainele subtiri dar mai ales vacanta si facturile mici...
Nu mai am un anotimp preferat...era primavara sau toamna nici prea cald nici prea frig...acum aproape ca nu mai avem aceste anotimpuri
Varaaaaaaaaaaaaa:X:X:X pentru ca este si ziua mea si ma pot duce la mare a da nu in ultimu rand vacanta:X.