Bună
Mie îmi place vara, deoarece:
- E cald
- Te poţi juca mai mult
- Mergi în vacanţe
- Te duci şi îţi reîntâlneşti prietenii la ţară
- Poţi înota
- Ziua e mai lungă
- Te gândeşti că e vară, până la urmă anotimpul adorat de marea majoritate a copiilor
Eu una, vara mă simt mai bine, liberă, linistita!
Varaaa:X
*fara scoala/teme
*caldura, haine lejere
*inghetata
*plimbari mai multe
*ziua mai mare
*mai mult timp de stat pe-afara
E alta viata.Nu ca iarna, toata ziua in fata calculatorului
Buna mie imi place foarte foarte mult vara.Motivele:
-este cald
-inoti(iubesc apa)
-mergi la mare, munte
-ziua este mai lunga
-poti sta mai mult timp afara
-este vacanta
-te distrezi pe cinste
-este si ziua mea
Numai bine.
Buna juli
Vara
Deoarece este frumos cald te poti duce la mare te distrezi te duci cu prieteni cu rolele sau bicicleta si este cald :d
Sper ca te-am ajutat pup dolce
PaPa fundita?
Eu iubesc vara pentru ca in fiecare vara mi se intampla numai lucruri minunate ( primul a fost cand am facut orima data sex)
Vara - argument: soare, plaja, baie.
Iarna - argument: zapada (ador zapada), sarbatorile de iarna.
Nu m-am putut decide doar la unul singur. Oricum echilibrul consta in cele doua contraste yin si yang.
Varaa. Iarna nu poti sa faci nimic cand ti`e frig, oricate haine ti-ai lua pe tine, pe langa ca arati ca un sac, tot ti`e frig. In schimb vara daca ti`e atat de cald intri intr-un complex cu aer conditionat si gata.Vara poti sta pana seara cu prietenii ca nu ingheti de frig, iarna nici nu poti sa te imbraci cum vrei, cand e atat de frig nici nu`ti mai pasa ca esarfa de la gat nu se asorteaza. Vara is tabere f tari in care te distrezi cu prietenii, iti cumperi haine dragute etc. :*
Mie cel mai mult imi place anotimpul Vara deoarece:
Nu avem ScOaLa, Ziua este mai lunga, Daca esti a-5-a n-ai teme, te poti distra linistit
Vara, deja mi s`a acrit de iarna, toamna imi aduce scoala pe cap, primavara e placuta dar nu la fel ca vara.
Vara e libertate deplina, fara fraze de genu` "Taci si asculta ce spun nu vorbi peste mine" sau "Nu alerga ca poate te lovesti si lovesti si pe altu`". Eu locuind la casa am toata zona libera, strada, dig, curtea mea.
Bafta`!
Denisd533 întreabă: