| ady2607 a întrebat:

Ce anume vi se pare de-a dreptul inutil in aceasta viata? Mie mi se pare ca se inscrie cu brio in aceasta categorie "poezia". N-are niciun rost pe lumea asta sau cel putin nu reusesc eu sa-l gasesc.

Răspuns Câştigător
| MoNsTeR a răspuns:

Poezia si lectura in general.matematica.la ce *** imi trebuie ca dupa ce ma angazej nu ma intreaba nime cine draq o scris nu stiu ce sau ceva formula la mate si prostiistraight face. DECI TOTAL NEFOLOSITOARE.ca si multe alte materii din scl.

14 răspunsuri:
| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Noroiul big grin

| marrr a răspuns:

Poezia nu are niciun rost, zici?

| marrr a răspuns:

In orice caz, daca asta ziceai, iti spun ca are.Multi dintre noi vor sa isi exprime sentimentele prin cuvinte bine alese si rimate si ce poate fi mai frumos decat o poezie sau pur si simplu un text compus de tine in care sa iti exteriorizezi sentimentele si frustrarile?
Toate au un rost pe lumea asta, nu a fost nimic facut degeaba.Multumeste-te ca ai ceva in plus si nu in minus, incearca sa intelegi tot ceea ce ne-a fost dat de catre Dumnezeu.happy

| Silvia a răspuns:

Matematica. Mi se pare complet inutil sa invat toate porcariile matematicii. Ce nevoie o sa am eu de radicali, teoria paralelelor echidistante etc? Eu cred ca e de ajuns daca stiu adunari, scaderi, inmultiri, impartirioh go on.

| vlad93fcv a răspuns:

Eu cred ca scoala laughing)... nu ma invata si pe mine astia la scoala cum sa fac o paine, sa mananc si sa-mi vad de viatya mea laughing)

cami
| cami a răspuns:

Citeste Scrisoare aVa de Eminescu, si atunci sa ne spui, are sau n-are rost poezia? Nici mie nu-mi plac poeziile, dar de, fac parte din universul nostru.
Inutil zici? habar n-am, toate mi se par frumoase. Poate rautatea.

| ady2607 explică:

@marrr nu vreau argumente pro "poezie"-vroiam doar parerea ta despre un lucru inutil in viata asta.pentru tine poezia este utila-pentru mine nu.iti respect decizia.
@marionel: va provoc la un "duel de zadarnicii".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara nici un rost mi se pare a purta grija altuia.

| ady2607 explică:

@cami: fiecare cu parerea lui. am citit aproape tot ce a scris eminescu si a fost obligatoriu la scoala. cu atat mai mult mi s-a parut in zadar opera lui, dupa toata alergatura in jurul gandurilor si sentimentelor eului liric, discutate si rediscutate la orele de romana. pe mine nu ma atrage. uite ca sa-i impac pe toti: mai inutil decat poez*a mi se pare bac-ul din ziua de azi, dudele si gelozia.

| ChibiRose a răspuns:

Prin poezie ne exprimam gandurile, inutila este intrebarea, totul are rostul lui, altfel de ce ar exista?

| ady2607 explică:

@๓เгยภאк24: N-ai auzit? Aici nicio intrebare nu este inutila atata timp cat il ajuta pe cel care a pus-o sa inteleaga ceva. Ai grija insa ca inutile sunt raspunsurile-spun asta pentru ca evident al tau nu ma ajuta sa intelg nimic. Este a 3-a oara cand repet: nu ma intereseaza blestemata aia de poezie, ba chiar am schimbat-o cu o duda sau cu gelozia ca sa impac populatia. Doamne! Vreti sa vorbim toata noaptea despre lucrul acesta.

| nobody_9468 a răspuns:

Poate ca... celulita de pe coapse, fese si abdomenlaughing

Bafta.

| gigiro a răspuns:

Nu am mai auzit o stupiditate asa de mare, de mult timp.Cred ca ai vrut sa ne spui ca tie nu-ti place poezia, nu ca poezia e inutila.Sunt oameni care traiesc din poezie, care nu pot exista fara poezie.deci cum poti spune ca e inutila? Exista o poezie a dragostei, poezia patriotica, etc. Vrei sa spui ca oamenii care se regasesc in poezii sunt si ei inutili? Exista tarani care creeaza poezii, sunt nebuni? Sunt batrani care recita poezii, sunt perimati? Sau poate se regasesc in acele poezii, isi exprima sentimentele? Stii ce cred eu? Esti lipsit total de romantism.nu stiu daca vreo fata cu capul pe umeri s-ar putea indragosti de un om care gandeste asa. Si pentru ca m-ai indispus cu aceasta intrebare, iti doresc din suflet sa nu-ti asculti niciodata copilul recitindu-ti vreo poezie. Sincer cred ca tu esti inutil.nu poezia.

| ady2607 explică:

@gigiro: Inutila este educatia ta, data de catre invatatorii si parintii tai. Se pare ca nu au facut o treaba foarte buna din moment ce improsti in stanga si-n dreapta. Dar e parerea ta, si ti-o respect.