| liliana77any a întrebat:

Ce aplicatii de dating au dat randament la voi?
Ce activitati de timpul liber ati mai practicat?
Cum ati reusit sa mai cunoasteti oameni noi?
Ce imi recomandati si mie, eu fiind mai timida?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Solane a răspuns:

Aplicatiile de dating nu mi se par serioase. Bune poate pentru relatii de aventura.
Cunosc oameni noi iesind din casa: in parc, pe autobuz, in magazine, inca mai merg la biblioteca municipala, la teatru, etc. Vorbeste cu oamenii, nu fugi cu ochii in pamant.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sentimente,badoo

| relian a răspuns:

Gasesti pe Sentimente.ro sau altele genul asta, insa depinde in primul rand de cum arati, toata lumea cauta dupa fizic. Arati bine, ai sanse mari sa faci coada la tine de barbati laughing daca esti asa banala, stai ani fara sa bata nimeni la usa.

Activitati asa de unu singur nu prea ai chef, trebuie ori sa mai fii cu o amica ceva, faci ce iti place tie, nu trebuie sa faci ce fac si altii.

Vrei sa agati ceva tipi, sau sa te lasi agata? Daca stai intr-un oras mai maricel, unde sunt sali de fitness, mergi acolo, cum vin femeile in colanti, daca spui ca ai corp frumos, parca asa ai spus, atunci sigur vei atrage atentia cuiva.

So gasi el unu care nu-i timid sa intre in vorba cu tine. Deci cam astea ar fi activitatile, sa mergi unde sunt oamenii mai multi, in parcuri unde se practica ceva jocuri, alergare, biciclete, role, sau in sali de astea de sport.

Daca tu esti mai timida, cauta sa atragiu atentia prin ceva, cum am spus la sala de sport colanti, chestii mai mulate, acolo asa se poarta, deci nu va fi ceva iesit din comun.

In parcuri te imbraci altfel, sau iesi cu un caltel ceva, asta daca ai catel, ori cu o bicicleta, ceva role, so gasi un mascul ceva sa te abordeze.
Dar nu te astepta ca iesi odata si gata ai si gasit pe careva.
Alt loc, mergi in cluburi, in baruri, acolo la fel alegi o tinuta sa iti evidentieze ce ai tu mai atragator.

Stiu ca de esti singura nu prea ai chef sa iesi, te simti aiurea. Ar fi bine daca ai avea o amica, ceva prietena si sa iesiti impreuna.

| Dismally a răspuns:

Nu am incercat aplicatii de dating. Poti cunoaste oameni noi oriunde, chiar si aici pe TPU. Incearca sa vorbesti cu ei si vezi daca exista compatibilitate, daca va intelegeti. Nu conteaza daca esti mai timida, nu te cunoaste nimeni aici, ori pe alte site-uri de genul acesta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ca fata, ai toate sansele sa dai randament pe orice aplicatie de dating. E foarte greu la baieti treaba asta.

iesitul pe afara cu prietenii, jocuri video, seriale

Iesind pe afara cu prietenii, am reusit sa cunosc oameni noi.

Sa iei treptat cu pasi marunti, niste activitati care includ iesitul afara cu oamenii. Poate fi orice activitate. Atata timp cat mai schimbi o vorba cu cineva, e un castig pentru tine.

| Robert2526 a răspuns:

Mergi la cursuri de dans, fuctioneaza cel mai bine. Iti zic din proprie experienta, am cunoscut foarte multi oameni de treaba asa. Merge si pe parte de relatie, cred ca daca imi doream relatie imi gaseam mai multe laughing)

Întrebări similare