Modul în care rezolvă lucrurile, felul în care gândește, sufletul și ceea ce poate să ofere.Pe locul 2 poare fi frumusețea exterioară, pentru că, contează și asta puțin.
Vârsta nu o consider o problemă, însă fiecare vede lucrurie în felul său.
Sufletul lui, felul cum gandeste. bineinteles, conteaza si aspectul fizic la o prima vedere, dar dupa mine lucrurile importante sunt cele sufletesti. pentru mine varsta nu conteaza f mult, dar apreciez mai mult baietii mai mari decat mine.
F intrresant raspunsul tau si denota k gandesti sanatos si mai ales gandesti cu creierul si nu cu alte organe care nu au nici un rol in acest proces, mi ar face placere sa dezvotam subiectul si sa purtam un dialog daca se poate pe mess, am idul: eurynomus3free
Modul de a gandi si cultura tipului sunt cele mai pretioase pentru mine. Degeaba arata ca Channing Tatum atata timp cat n`am ce vorbi cu el. Comportamentul e, de asemenea, important. Am vazut destule specimene inteligente care, la prima vedere, se comporta ca niste primate subdezvoltate mintal.
Aspectul fizic joaca si el un mic rol in farmecul unui om, dar asta nu e de ajuns. Daca e un tip cu care ma inteleg, poate sa aiba si 12 ani, nu am nicio problema.
Ai perfetcat dreptate dar din pacate f putina lume gandeste asa si multi prefera aspectul fizic si situatia materiala in detrimentul modului de gandire si intelegerea persoanei. inteligenta omului determina in mare masura si comportamentul asa ca un om inteligent nu se va cobora sa se manifeste k un mitocan. mi ar face placere sa vb si cu tine pe mess si sa incercam sa dezbatem subiectul acesta care mi se pare foarte vast, in cazul in care si tu doresti lucrul asta te invit sa vb pe idul meu: eurynomus3free