| SirenicaCuMomite a întrebat:

Ce ar fi mai dureros pentru voi din partea persoanei iubite: să vă înşele sau să încerce să vă convingă să renunțați la anumite visuri?

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Probabil sa insele, dar n-ar fi o noutate, si nu m-ar mai durea prea departe de kur.
Dureros ar fi sa-mi ceara bani cu un pretext bun.

| Drimmero a răspuns:

Inselatul. La a 2-a nu ar putea pentru ca nu ma las comandat, adica ar fi in zadar incercarile ei.

| LoveSleep a răspuns:

2

| Hammurabi a răspuns:

Probabil că faptic, e mai dureros un lucru deja înfăptuit (înșelatul) față de o tentativă doar (încercarea de a te convinge...)
Dar psihic și relațional mai ales, n-aș face prea mare diferență între ele. Ambele sunt aprox. la fel de nocive și dureroase.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Având în vedere că am mai fost înșelată, nu mă mai văd ajungând acolo, pentru că nu mai am energia aia să sufăr, să mă zbat, să mă dau peste cap pentru cineva, nu mai sunt așa tolerantă, nu mai fac greșelile de atunci și mi se pare chiar imposibil să nu-mi dau seama cu mult dinainte să se întâmple, cu creierul de acum big grin

Mi se pare traumatizant, oricum, să fii înșelat.

Visele... după o vârstă nu prea mai ai cine știe, cobori pe pământ, îți dai seama că nu ești Dumnezeu, alea-alea.

Depinde câtă greutate are cuvântul ăsta. Pentru mine vis e ceva mare și îndrăzneț, care implică niște sacrificii. Eu aș renunța la ceva de bună voie dacă mi s-ar explica faptul că nu e realizabil, cu argumente.

De exemplu, dacă ai 30 de ani și flecărești printr-un garaj pe banii altora visând că într-o zi o să ajungi rockstar, pelemeu, o palmă nu ar strica laughing))))) nici eu nu aș susține așa ceva, deci nu aș avea pretenția să fiu susținută în orice aberație.

| Jus7t a răspuns:

Să mă însele, pentru că nu mai există loc de discuții.

Poate i se pare că visele mele nu sunt ce ar trebui să fie, acele "anumite".
Mai departe depinde ce outcome are discuția.

| SirenicaCuMomite explică (pentru Jus7t):

Şi dacă motivul pentru care vrea să te convingă să renunți la ele nu este că i se pare că nu sunt ce ar trebui să fie? Dacă o face doar ca să-i fie ei bine, ca să poată să-şi împlinească ea visurile?

| Jus7t a răspuns (pentru SirenicaCuMomite):

Înseamnă că nu mă iubește cu adevărat, că e genul de om care ar stinge flacăra cuiva doar ca să ardă a ei mai tare.
M-aș simți aiurea pentru că nu mi-am dat seama ce fel de om e de la început, aș simți putina ura probabil pentru ea deși știu că nu e ok neapărat și că îmi face tot mie rău și bla bla.
Dar tot nu ar durea mai tare decât înșelatul.

| Jus7t a răspuns:

Au șters cealaltă întrebare văd thinking

| SirenicaCuMomite explică (pentru Jus7t):

Era de aşteptat.Cred că a stat Habudabi cu morcovul în coor tot weekend-ul.