| Darev25 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac sa ma pot invata sa ma apropii de fete fara sa par un ciudat? Am fost mereu retras si am avut intotdeauna o stare de nervozitate pe langa fete/femei apropiate de varsta mea. Ma ingrijesc, am un job, sunt destul de inteligent, dar sunt total pe langa cand vine vorba de sexul opus. Cum as putea sa-mi imbunatesc abilitatile de sociale ca sa pot comunica cu fetele fara sa-mi fie frica de respingere sau de reactiva lor. Inca ceva, nu prea ma pricep la small talk, imi puteti da sfaturi si pe partea asta?

3 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ziua 1: Te duci în parc (sau club, unde vrei tu), saluți vreo 20 de tipe.
Ziua 3: Te duci în parc, saluti cateva tipe, le faci un compliment.
Ziua 5: Te duci în parc, incerci sa agati cateva tipe.
Zilele urmatoare, repeti ce ai facut în ziua 5.

Dupa ce faci asta de câteva ori o sa intelegi cateva lucruri.

1. Nu te respinge nimeni foarte brutal, nimeni n-o sa te injure ca i-ai cerut numarul.
2. Sunt femei atât de proaste încât o să îți vină să râzi în fața lor.
3. Nimanui nu-i pasă. Nimeni n-o să adoarmă cu gândul la tine orice ai fi făcut, indiferent cât de deplasat, ciudat, stanjenitor ar fi fost. Ce vreau să zic că nimănui nu-i pasă, nu te mai gândi că o să pari un ciudat sau o să te viseze și o sa râdă în vis de tine.

Și celelalte lucruri pe care o sa le observi, o să fie de bine, te las sa le descoperi singur.

Small talk-ul este conversaţia aia când n-ai nimic în comun cu cineva şi vorbeşti doar să umpli un spaţiu gol. Nici nu ar trebui să existe. O să cunoști tipe cu care o să poți să vorbești 5 zile in continuu și tipe de la care trebuie să scoti cuvintele cu penseta. Nu te deranja sa le cunosti "cu adevarat", concentrează-te pe cele cu care ai o "chimie". De-aia la o primă întâlnire stai maxim 10 minute sau minim 20. 10 minute stai când nu ai nimic in comun cu tipa respectiva, si mai e si monosilabica si idioata, caz in care te ridici si pleci. Și peste 20 stai când ti se pare ca vorbiti de 5 minute, dar de fapt sunteti acolo de o ora.
Sau mai sunt tipele alea care dau mesaje in timp ce sunt la "intalnire" cu tine. Teoretic ar trebui "atragi atentia", dar esti doar un idiot dacă faci asta. Nu e ca si cum ar fi un defect de caracter și in afara de asta ar fi genială. Cine dă mesaje in timpul intalnirii, e cretin. Fără excepții. Nu ai cum să fii destept si să te uiti la Măruță. E ori una, ori alta.

Ce mai trebuie să știi când vorbești cu o tipă.
Nu fii pupincurist.
Ai propriile păreri.
Nu insita.
Nu invita mai mult de 2 ori.
Nu fii insistent.
Fă glume bune doar dacă ești bun la asta.
Nu vorbi de foști, ai tăi sau ai ei/ schimba subiectul când o face ea.

Gata, ești Casanova acum.

| tudorvolcano a răspuns:

Începe de jos, vorbește cât mai mult cu fetele în viața reală, nu trebuie neapărat să le agăți.
Fă-le câteodată un compliment, ele îți vor mulțumi.
În timp, cu cât complimentezi mai multe femei ( de evitat aspectul fizic ) și cu cât conversezi mai mult, cu atât vei deveni mai confortabil cu ele.
Viața e viața : te vor refuza multe fete, dar e spre binele tău, că mai bine să te refuze decât să fii în compania cuiva cu care nu ești compatibil. La un moment dat, totul o să meargă ca la carte, dar trebuie mult timp.
Înainte de a aborda fetele, trebuie să știi un lucru : fii mai întâi fericit de unul singur pentru a putea fi fericit cu altcineva. Dacă nu ești fericit pe cont propriu și devii fericit când vezi o fată crezând că-ți schimbă viața, vei regreta enorm când te va respinge sau când te va părăsi.

Răspuns utilizator avertizat