Poate fi și asta o explicație, pentru că noi visam,in mare parte, ceea ce facem in ziua precedenta sau ne mai visam fricile, mă gândesc eu, pentru a ni le depăși mai ușor?
Adică eu mi-am visat multe rude murind, dar care inca trăiesc și mă gândesc că poate moartea lor nu m-ar mai afecta atât de tare acum, zic și eu.
Cand te uiti la filme de groaza, visezi numai scenarii de groaza si traiesti cosmaruri in somn, dar stai cuminte ca-n realitate nu se vor intampla.
Iti recomand ca pe urmatorii 5-10 ani sa nu te mai uiti la filme de groaza, pana mai cresti si scapi de frica asta.
Am 19 ani
Ma indoiesc ca ai avea 19 ani... si te uiti la filme de graoza cu alte doua fetite.
Asta este valabil cand ai cativa anisori, nu la 19 ani.
Ma amuzi sincer, de ce te as minti in legatura cu varsta mea?
Fiindca numai un copilas mic poate gandi in acest fel, un om apope adult nu ar mai crede in povesti cu fantome, varcolaci si alte personaje de poveste.
Esti nebuna duduie, cine dracu a zic ca crede in asa ceva? am zis doar ca am visat
Nu, dar ma uit la multe filme/seriale cu mafie gen Sopranos l-am vazut de 2-3 ori si inca ma uit la secvente pe Youtube, imi place sa vad scenele cand se omoara/bat/impusca
Poate fi și asta o explicație, pentru că noi visam,in mare parte, ceea ce facem in ziua precedenta sau ne mai visam fricile, mă gândesc eu, pentru a ni le depăși mai ușor?
Adică eu mi-am visat multe rude murind, dar care inca trăiesc și mă gândesc că poate moartea lor nu m-ar mai afecta atât de tare acum, zic și eu.