Iar minti?
Acum 2 saptamani ne-ai dat si poze cu tine, unde ai un nas mic si delicat si aici spui ca ai nasul mare, coroiat... cand in realitate tu doar urliiiiiiii dupa atentie!
Noroc cu arhiva ca tine minte totate minciunile tale:
https://www.tpu.ro/......2m2y-am-o/
Rasismul apare atunci când persoanele rasiste afla ce fel de origini sau etnie ai.Pana atunci dacă se iau de tine se iau strict pentru ca probabil ai ceva mai diferit, indiferent ca e vorba de ceva frumos sau ceva mai inestetic.
Treaba e ca, tu trebuie sa înțelegi o chestie.Indiferent cât de frumoasa sau diferita ai fi, tot se vor găsi oameni sa comenteze la adresa ta.
Eu sunt mica de înălțime și mereu se găsea câte unu sa comenteze ceva legat de asta.Cand m-am îngrășat comentau legat de greutatea mea, când am slăbit, de faptul ca sunt prea slaba.Am ajuns și eu la un moment dat sa ma simt aiurea când cineva poate era surprins de înfățișarea mea în mod plăcut, și sa cred ca se uita asa la mine de cât sunt de urata, nu pentru ca vede ceva frumos având în vedere de cât de rautacioasa e lumea.Eu sunt o persoana normala cu trăsături firești, dar toate astea depinde de gustul fiecăruia.
Am cunoștințe mai creole, ce sunt jigniți ca sunt negri...Am cunoștințe albe la ten,ce sunt făcuți branz și în toate felurile și multe altele pentru ca gura lumii nu o astupa nici pământul.
Bun,treaba e ca manifestările tale sunt cele ale unui om cu anxietate ce clar trebuie tratat.Din cauza a ce ți se întâmplă ti-a scăzut stima de sine și atunci apare și anxietate și grijile ca iar se va lua cineva de tine,iar vei ieși în evidenta, iar vei fi agresata verbal sau fizic și nu e nromal sa trăiești cu asta.
Încerca întâi de toate sa iti vezi tu ție calitatile, sa îți găsești oameni în jurul tău ce sa te încurajeze, sa vadă dincolo de ce bârfește lumea și în preajma cărora sa te simți bine.
Mergi la un curs de autoapărare, gasesteti un hobby sau o pasiune și fi mai puțin atenta la cei din jur.
Cum ai spus de tipa aia ce te-a făcut travestit.In primul rand persoanei ce o însoțea ii placeai,pentru ca asta a fost remarcat nu "de aia îți place?".Iar în al doi-lea rand,dacă tu scapi de stima de sine scăzută, te vei simți bine ca ești în centrul atenției, nu te vei simți jignita.
Încearcă și un psiholog, plus dacă vei simți nevoia sa faci ceva schimbări la tine, de ce nu? Fa tot ce te face sa te simți bine.
Crezi ca este anxietate? Anxietate toti avem odată in viața măcar, dar strângi din dinti și știi ca o sa treacă. La mine de la lucrul acesta pana la a leșina e deja risc, fiindcă îmi este frica sa nu fac un infarct.
Nu știu la ce sa merg, psihologul e de ajuns? Sau sa merg direct la medic? Simt ca e o problema de sănătate.
Poti sa ai si atacuri de panica da, dar anxietatea nu e de ici de colo, exista și forme severe și tulburări anxioase.
Una e sa ai niște emoții în anumite momente ale vieții, si alta e sa ai constant o stare de teama, de emoție puternica etc ce se manifesta prin rău fizic.Eu am anxietate sociala spre exemplu, de zeci de ani și nu o pot trata în totalitate. Efectiv îmi e groaza de anumite interacțiuni și asta mi se manifesta prin rău fizic.
Poti sa mergi la un psiholog cu și sa ii spui problema ta, iar în funcție de ce considera el se vor lua masuri. Daca ai nevoie de tratament, te va trimite mai departe la psihiatru.
Chiar dacă e aiurea, lucrurile pe care le întâmpini tu și mulți altii din noi sunt traume fie ca vrem sa credem sau nu.
Oricum voi bărbații sunteți adorați de femei aici. Și respectați. Numai noi nu
-_- eu nu ma vad cu femei -_- nici daca se da la mine fug de ele inima mea aparține la alta inima pentru tot deauna-_-
Ce nenorociți de oamenii ba -_-. Ce dracu sa ai ma cu un om care muncește si nu face niciun rau nimănui ce dracu sa ai ma cu el ce ti-a facut ce dracu ma atâta ura si răutate pe lumea asta nu înțeleg ma frate -_-. Sa ma ia dracu daca inteleg de ce este asa de ce atâta răutate in prostie ba in prostie ce dracu sa ai ma cu un om care muncește si nu-ti face nimic frate nimic nu-ti face ce te iei de om din nimic sai ia dracu ai ciuma de nenorocit nu lasa omul in pace sa muncească frate se duce la muncă si leșin-_-. Sam bag ceva in ia de viață ce om sadica ba sa fi sa faci asa sa faci asa ceva dracu sa ia pe toti care se leaga de omul asta nevinovat
Mai era una frate la știri cate își vindea fata de 12 ani la nu Stiu ce italina ce dracu era ala si isi faceau palate pe urma la fata aia pe ce lume traim frate
Mie imi pare groazinc de rau prin ce treci si ce-ți face nenorociți ăia-_- cred cu toata inima ca există un Dumnezeu el vede el aude el știe cine ce inima are cu Adevărat si ce inima are cu Adevărat si cine se joacă cu o inima ca a ta nevinovat care vrea doar sa muncească sa faca um bam cinstit sa dea Dumnezeu sa nu aibe de nimic parte in viață.