Daca nu poti ajunge sa vezi cum se simte, poti suna la spital sau poti lua legatura cu familia lui.
Daca suni la spital ceri la centralista sa-ti faca legatura la sectia unde este internat, dar asta trebuie sa afli inainte de a suna. Iti va raspunde un cadru medical, ii spui ca esti prietenul lui, nu poti ajunge la spital si vrei sa afli cum se simte. Nu pot stii cu certitudine daca iti da informatii.
Daca are sanse sa traiasca sau nu, tu nu ai cum sa stii, inainte de a afla ce diagnostic i s-a pus sau cum se simte.
Nu te mai stresa inainte de afla vesti despre el.
E inconstient
v-am sp k medicii nu prea ii mai dau sanse
si sa stiti, chiar e adevarat, voi credeti ca as pune o intr de genu asta pe degeaba?
duceti`va si faceti`va temele pentru scoala, nu stati si raspundeti nefolositor la un om care e ingrijorat de nu mai stie ce sa faca!
am spus ca nu pot merge la el, e f departe spitalu... da am sa vad ce mai pot face, multumesc mult celor care mi-au raspuns cu adevarat la intr, mai astept sfaturi
Cum sa moara ma, si in + ce mai ai de facut acasa, du-te si salveaza-l , nu te du cu mana goala si zii ca-ti pare rau!
Eu cred ca s-a plictisit si minte de rupe apele, cine esti tu sa moara cineva pentru tine
Nu poti sa explici care e problema? de unde sa stim daca e atat de grav daca nici macar nu ne-ai spus ce s-a intamplat?
Atunci de ce stai si te vaiti aici? De ce nu mergi, urgent, la acea persoana? Cred ca mai simplu ar fi sa-i spui acelei persoane ceea ce spui aici. Si mai ales sa-ti ceri iertare ca datorita tie sufera, sa-i arati compasiunea si mai ales dorinta ta de a fi iertat/a.
Poti decat sa astepti...si sa fi mai atenta pe viitor!(si nu te mai invinovatii atata... daca si'a facut'o cu mana lui e strict vina lui! )
Daca poti... fa'i o vizita sau daca nu da'i un telefon (nu ai precizat daca e in stare de constienta)!
Multa bafta :*!
Chemi salvarea, un vecin, un strain de pe strada... pot sa intreb ce ai facut?
Incearca sa te interesezi de starea lui sunand la spital sau la rudele acestuia, asigurandu-i ca esti langa el in momentele acestea grele si asumandu-ti greselile, faptele comise fata de el
Sincer am patit asa ceva....ai putea sa te duci la ea sa o vizitezii. du-te sh vezi poate poti ajuta cu ceva eu una ama am facut. si sincer aceea persoana este in viata in acest moment dar cu toate astea am ramas amici atat...
..cred ca intrebarea este pusa aiurea. din plictiseala! daca chiar ai nev de un raspuns repede.de ce pierzi tp intreband pe TPU?)