Cristine, toti trecem prin aceste stari, ne sunt induse independent de vointa noastra, pentru a ne demonstra ca suntem tari trebuie sa le supravietuim. Succes!
Eu am stari de genul foarte des. pur si simplu ma simt extrem de plictisita, melancolica, uneori nervoasa fara motiv, cred ca e din cauza stresului... cel mai bine e sa nu bagi in seama toti nesimtitii, sa iesi mai des sa te recreezi, citeste o carte, uita-te la un film.
Eu am stari de genul foarte des.pur si simplu ma simt extrem de plictisita,melancolica,uneori nervoasa fara motiv, cred ca e din cauza stresului...cel mai bine e sa nu bagi in seama toti nesimtitii,sa iesi mai des sa te recreezi,citeste o carte,uita-te la un film.
Aaa...In aceeasi situtie am fost si eu azi(nu mai sunt, mi-a trecut). Si pe mine m-a enervat foarte tare cineva...Pai am stat la calculator m-am uitat la televizor si am deschis si calculatorul si mi-am gasit ocupatie si am uitat de nesimtirea celor din jur:iti dau un filmulet amuzant, poate te face sa uiti de nervi