| Dianna_8523 a întrebat:

Ce as putea face? Ma simt foarte plictisita si nervoasa. Nu vreau sa vorbesc cu nimeni si sunt cam irascibila. Cam toata ziua am fost asa. In plus m-au mai si enervat unele persoane, prin nesimtitrea lor.

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Cristine, toti trecem prin aceste stari, ne sunt induse independent de vointa noastra, pentru a ne demonstra ca suntem tari trebuie sa le supravietuim. Succes!

| Oktavian a răspuns:

Fa rost de un animal domestic.

| nobody_7406 a răspuns:

Eu am stari de genul foarte des. pur si simplu ma simt extrem de plictisita, melancolica, uneori nervoasa fara motiv, cred ca e din cauza stresului... cel mai bine e sa nu bagi in seama toti nesimtitii, sa iesi mai des sa te recreezi, citeste o carte, uita-te la un film.

| nobody_7406 a răspuns:

Eu am stari de genul foarte des.pur si simplu ma simt extrem de plictisita,melancolica,uneori nervoasa fara motiv, cred ca e din cauza stresului...cel mai bine e sa nu bagi in seama toti nesimtitii,sa iesi mai des sa te recreezi,citeste o carte,uita-te la un film.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa...In aceeasi situtie am fost si eu azi(nu mai sunt, mi-a trecut). Si pe mine m-a enervat foarte tare cineva...Pai am stat la calculator m-am uitat la televizor si am deschis si calculatorul si mi-am gasit ocupatie si am uitat de nesimtirea celor din jur:iti dau un filmulet amuzant, poate te face sa uiti de nerviwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fumeaza marijuana.

| gaby24 a răspuns:

Fumeaza si iti trecelaughing