Si eu am practicat acest joc dragut. Eu am cumparat o jucarioara muzicala. Gasesti si mai mici si mai mari si pretul difera. Cred ca te incadrezi. Poti gasi ceva dragut la pretul de 20 de RON.
Si diriga mea organiza astfel de evenimente in care, fiecare primea respectiv daruia ceva.La noi se cerea ca, cadourile sa fie cat mai funny, era frumos.
Sa iti dau tie idei...mai bine ma abtin, deoarece niciodata nu am fost bun la cumparat cadouri. Sper sa vina cineva cu o solutie "inovatoare" si cadoul tau pentru colega ta sa fie cel mai inspirat.Bafta!
Depinde ce reprezinta colega ta pentru tine
daca nu e ceva special intre voi poti sa-i cumperi : iubire intre doua lumi de sofia goublias.este o carte super pe care am primit-o la randul meu... :*
Cumpara-i ceva frumos, ce sti tu ca ii place.Depinde de varsta ei, de personalitate si multe altele. Tu o cunosti f.bine.Ai butea sa o intrebi intr-o zi ce si-ar dorii de Mos Niculaie sau sa vorbesti cu ea despre aceasta sarbatoare. Poti lua diferite cadouri, dar depinde de felul ei. Mi-e mi-ar placea o carte(asta mi-as dori eu). Incearca sa o abordezi in privinta acestui subiect.Succes!
Si pe diriginta o cheama, ma rog, daca esti a 9-a, o cheama pe diriginta voastra Zamfiroiu Elena si Laurei i-ai dat o bratara, in clasa aveati o colega Mihaela, cea mai desteapta, si daca da, da-mi id-ul tau.