Ori ii ridici tonul daca vezi ca nu intelege cu vorba buna sau ii dai 2 palme tari la fund si pui pe cineva la scoala sa vezi daca ii poarta sau nu si sa vezi ca daca pui mana dura o sa invete lectia, nu le mai dati apa la moara ca mai tarziu ei va vor face de tot rahatul fiti mai duri cand e necesar.
Bună Abh,
Hmm, am păţit şi eu aşa cu verişoara mea... NU vroia sub nici o formă ochelari, îi era ruşine. Zicea că se vor râde colegii de ea şi că i se pune diferite porecle. Dar ca să o încurajez, i-am recomandat ochelarii pentru propria-i sănătate, spunându-i: că este mai importantă vederea, decât părerile colegilor.
Baftă!
In general toti copii au aceste probleme cu ochelarii de vedere si aparatul dentar si asta din cauza rautatilor colegilor sau din complexe personale. Acum sunt foarte " la moda" ochelarii de vedere, multe vedete ii poarta, in special genul acesta de rame http://assets.acasatv.ro/......_size1.jpg sunt la mare cautare. Ar fi bine sa mergi cu ea si sa o lasi sa.si aleaga ce rama vrea ea sau sa incerci sa.i arati poze cu vedetele ei preferate care poarta ochelari, in general au o mare influenta asupra lor. NoROCK!
Spunetii ca este pentru binele ei si ca nu are de ce sa se rusineze pentru ca si alti copii poarta fara rusine
Nu ii spui nimic, o iei de manuta si mergeti sa-si ia fix ce ochelari vrea ea( inclusiv chanel!). stai linistita, probabil o sa aleaga ceva cu hannah montana, deci scapi ieftin.
Bună.
La școală este cea mai mare provocare pentru ea, copii sunt răi și râd de ea!
De ce nu mergeți împreună la consilierul psihologic al școlii?
Acolo poate găsiți motivarea să-i poarte.
Mult succes și sănătate!
Pa, pa.
alma200033 întreabă: