Abh
| Abh a întrebat:

Ce as putea sa-i mai spun fiicei mele de 12 ani, ca sa o conving ca trebuie sa poarte ochelarii de vedere? Este foarte tracasata si nu accepta sa-i poarte la scoala.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ori ii ridici tonul daca vezi ca nu intelege cu vorba buna sau ii dai 2 palme tari la fund si pui pe cineva la scoala sa vezi daca ii poarta sau nu si sa vezi ca daca pui mana dura o sa invete lectia, nu le mai dati apa la moara ca mai tarziu ei va vor face de tot rahatul fiti mai duri cand e necesar.

| Graphee a răspuns:

Bună Abh,
Hmm, am păţit şi eu aşa cu verişoara mea... NU vroia sub nici o formă ochelari, îi era ruşine. Zicea că se vor râde colegii de ea şi că i se pune diferite porecle. Dar ca să o încurajez, i-am recomandat ochelarii pentru propria-i sănătate, spunându-i: că este mai importantă vederea, decât părerile colegilor.

Baftă!

| Alecssa a răspuns:

In general toti copii au aceste probleme cu ochelarii de vedere si aparatul dentar si asta din cauza rautatilor colegilor sau din complexe personale. Acum sunt foarte " la moda" ochelarii de vedere, multe vedete ii poarta, in special genul acesta de rame http://assets.acasatv.ro/......_size1.jpg sunt la mare cautare. Ar fi bine sa mergi cu ea si sa o lasi sa.si aleaga ce rama vrea ea sau sa incerci sa.i arati poze cu vedetele ei preferate care poarta ochelari, in general au o mare influenta asupra lor. NoROCK!

| BeLyNdA a răspuns:

Spunetii ca este pentru binele ei si ca nu are de ce sa se rusineze pentru ca si alti copii poarta fara rusine

| NickiMinaj a răspuns:

Nu ii spui nimic, o iei de manuta si mergeti sa-si ia fix ce ochelari vrea ea( inclusiv chanel!). stai linistita, probabil o sa aleaga ceva cu hannah montana, deci scapi ieftin.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La școală este cea mai mare provocare pentru ea, copii sunt răi și râd de ea!
De ce nu mergeți împreună la consilierul psihologic al școlii?
Acolo poate găsiți motivarea să-i poarte.
Mult succes și sănătate!
Pa, pa.

| NickiMinaj a răspuns:

Pai voi nu prindeti disney channel in brazilia, not my fault!