Anti-stress = inseamnă că ai tot timpul ocupat și dai pe dinafară!
...ori tu vrei să iți ocupi timpul. Nu vezi contradicția?
Pai in mod normal ce iti place sa faci, nu simti ce-ti place sa faci?! Daca nu, inseamna ca ai o problema cumva. Majoritatea oamenilor nu ajung la intrebarea asta, ca au automat destule chestii care le plac si le fac pe alea.
Eu de exemplu acasa am ce face, dar depinde de om, mai ma uit la TV, emisiuni, documentare, filme, ma mai joc la calculator, pe telefon, mai ma documentez pe internet despre una si alta mai ales medicina aria diabet si psihiatrie, mai citeam si de psihanaliza, mai faceam o programare asa de amuzament cat imi permitea starea, o editare audio, o una video, mai lucram o problema la fizica sau mate.
Mai veneau prietenii la mine si vorbeam de diverse subiecte, deci am multe de facut acasa.
Insa tu esti alt gen, nu iti place nimic din ce poti face acasa, nu stiu ce sa zic. Nu trebuie neaparat sa ai bani nu stiu cati sau sa te duci nu stiu unde in caz ca nu se poate.
Daca esti stresat n-ar trebui sa-ti ocupi timpul ci tocmai din potriva sa-ti termini treaba. In general stresul apare fiindca se aduna multa treaba de rezolvat dintr-o data. Iti rezolvi treaba si nu mai esti stresat
Ești leneș? Muncește si tu ceva, angajeaza-te oriunde si vei câștiga si sănătate si bani. Sedentarismul este mai stresant decât orice munca. Locuiești la sat, lucrează in gradina, in curte, in casa, in podul casei si vei vedea ca nu mai ai timp de odihna si nici treburile nu le-ai terminat.
PussicatDolls întreabă:
ely_1871 întreabă: