| Asasa_Sasas_1975 a întrebat:

Ce as putea sai spun unui diriginte ca sa ma invoiada pentru maine ca am niste traba in familie si nu imi vine sai zic...

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

*sa-i zic
Pui un parinte sa faca o cerere de invoire pentru "probleme personale", semnata, si i-o dai dirigintelui.
In felul asta, poti evita sa-i spui, si nu e responsabil el de ce vei face cat timp lipsesti. Daca te invoieste fara cerere de la parinti, daca faci vreo prostie, raspunde pentru tine, daca esti minor.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adevarul.

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca asa stau lucrurile, si e vorba doar de o zi, o poti ruga pe mama ta sa il sune pe diriginte sa te invoiasca.In unele scoli/ clase se mai pot face niste scutiri,, de mana'' in are parintele poate da explicatii.

| Coma21 a răspuns:

Nimic, iti faci treaba apoi te duci la medicul de familie, daca o cunosti bine ii ceri o scutire daca nu intai ii oferi o punguta cu o ciocolata si un pachet de tigari apoi ii ceri scutirea! Sau poti sa incerci asta : primele cuvinte sunt foarte importantelaughing deci fii atent : "Doamna diriginta va spun sincer" apoi continui c ceva de genul "este ziua prietenei si vreau sa o scot si eu in oras, ma puteti invoi si pe mine maine?"