Trebui sa-ti imbunatatesti imunitatea. Asta inseamna sa faci sport, sa mananci multe fructe si legume proaspte, lactate, salate, mancare gatita, sa nu mananci deloc McDonalds sau alte prostii, sa nu consumi alcool, sa nu fumezi, sa nu bei sucuri chimice, sa nu pierzi noptile.
Ai virusul herpetic in organism si de ala nu mai scapi. Dar daca iti cresti imunitatea ai sanse ca herpesul sa iti apara mai rar. cand simti ca te mananca buza, da imediat pe locul respectiv cu unguent de Aciclovir si herpesul nu mai " infloreste".
Folosesc de mica de pe la 5-6 ani aciclovir si nu prea imi trece repede. medicul mi-a dat sa iau niste pastile pe baza de echinaceea pentru intarirea sistemului imunitar. multumesc pentru toate sfaturile si am sa incerc si varianta roscovitzei, adica acel unguent. MULTUMESC!
Draga brigaela fii sigura ca mancare de la McDonalds nu consum pentru ca la noi in oras nici nu exista asa ceva.
Pentru pervenirea herpesului trebuie sa consumam multe lactate carne, peste, iar petru perioada verii unul din factorii aparitiei herpesului este soarele, deci vara poti folosi un balsam de buze contra radiatiilor solare.
Sa sti ca este o legatura intre herpes si boliile ficatului cum ar fi hepatitele de tip A si B...am auzit ca daca iese herpes este mai bine deoarace nu se imbolnaveste ficatul
Cel mai bine ar fi sa nu beii din alte recipente ce au baut si altii fara a le spala si mancarurile sarate. daca vezi ca persista du-te la medic sa-ti dea o reteta.cam atat.bafta!