Orice lucru bun care ti se intampla e un mic vis indeplinit. Viseaza cat mai des!
Sa imi gasesc marea iubire care n-am gasit-o inca, pe bune vreau sa am ceea ce imi doresc si sa nu pierd pe nimeni drag mie
Ma omule tu imi citesti visele? asa sa ne ajute Dumnezeu
Amin man, sper si eu, cu iubirea nu cred, nu ma plang dar nu cred ca o voi gasi in viata asta
Niciodata sa nu spui niciodata o sa apara cand nici macar nu te vei gandi
Ia-ti o lupa si asculta la nitunitu stie el ceva
Eu nu cred, e bine ca cred alti
E criza si te intelege
cand vei crede se va intampla
Waai,vreau si eu sa fiu campionul anului )De fapt, userul anului.In fine...
Eu vreau multe, dar nu le spun ca nu e bine sa spui dorintele
Poate o sa vad vreo stea cazatoare si de data asta o sa imi indeplineasca o dorinta.Macar una mica.
Tu vei fi userul anului
nu e bine? e un mit.
spune si o sa ti se indeplineasca mult mai usor
stele? mhhh . sa fim veseli tot anul si mereu cu glumele la noi
Asa sa fie. chiar ai de ce rAde
in orice caz de 1 ianuarie am ris de m-am prapadit sper ca tot anul sa iasa asa-mai mult nu-mi doresc
Ma bucur. pe langa veselie mai ai nevoie si de altele
Sa iau bacul si sa imi fac cat mai multe amintiri frumoase alaturi de oamenii pe care ii iubesc
Bafta!
sa il iei cu nota cat mai mare
Multumesc mult!
Tu ce astepti de la 2016?
Imi multumesti pentru ce?
astept multe avand in top sanatate, familia aproape, si iubire.
tu ce asteptari ai?
Sa pot sa ajut cat de multi oameni pot si sa fiu mai vesel.
Sa ma astept in fiecare clipa la plecarea catre Dumnezeu in Rai si in acelasi timp sa imi petrec fiecare clipa pe pamant cu un scop, acela de a face oamenii sa realizeze in ce loc minunat traiesc indiferent de probleme...
Un inger pe pamant
Nu sunt inger, sunt un mare pacatos. L-am acceptat in inima pe Hristos si imi las viata ghidata de el. Nu merita nimeni sa sufere cand exista calea luminii si a fericirii.
Daca asta te satisface, bafta dar sa stii ca trebuie sa si muncesti pentru implinirea viselor
Exact. Mă poți contacta dacă vrei un cadou de la mine.
Să îi am pe cei dragi aproape şi să fiu sănătoasă ca să pot face tot ce îmi propun
litere123 întreabă: