Sa imi daruiasca fericirea. Pe care nu prea am gasit-o pana acum chiar daca ''am agatat-o putin de picior''.Fericirea e tot ce iti poti dori de la viata, e idealul suprem, daca esti fericit nu mai ai nicio nevoie sau dorinta.
Sunt total de acord cu tine. Si hey sper sa gasesti fericirea, toti meritam sa fim fericiti, chiar si pentru cinci minute.
Frumos raspuns! Sper sa o intalnesti.
Eu cele mai multe așteptări le am de la mine nu de la viață. De la viață doar să nu mă lovească.
Sper sa ai o viata draguta si sa nu incerce sa te loveasca.
Merci.
O carieră în domeniul meu
O persoană care să mă iubească mai presus de orice
O familie unită
2 copii frumoși și sănătoși
Fericire
Pace
Pare ceva de vis, sper sa le bifezi pe toate in viata.
Multumesc la fel
Mari asteptari. Sa obtin ceea ce merit si ce mi-a lipsit de foarte mult timp.
Sper sa obtii ceea ce iti doresti.
Sclavii nu au așteptări de la viață. Sclavii trebuie să muncească pentru cei care conduc.
Bine zis. Mi se pare ca tocmai ne-ai descris lumea din ziua de azi.
Fals, si sclavi au asteptari de la viata, mancare, munca, poate o zi de odihna. Sclav nu este cel ce merge la servici, ci dex: Persoană lipsită de orice drepturi, aflată în proprietatea deplină a unui stăpân pentru care muncește; rob. Mergi la servici si dupa tie nu iti mai pasa, ai bani si iti vezi de viata, cel care "conduce" isi face viata un servici, pentru ce? ca dupa o anumita suma bani nu iti mai trebuie, nu mai faci diferenta, ceea ce a zis UzOm este o tampenie d'asta care da "smecher".
Sa ma simt bine .
:p
Un doctorat, 5 copii, un sot blond cu ochii albastri, faima, avere...multe.
Oau 5 copii, frumos. Mai frumos si sotul)
Hehe.
anonim_4396 întreabă:
Liviu4you întreabă: