Eu am ales deja... psihologie.
la teatru din cate am inteles este destul de greu, iar in psihologie daca trebuie sa inveti destul de bine (de fapt, sa acumulezi multe cunostinte) pentru a putea merge spre varf.
iar despre jurnalism, nu ma pronunt, caci nu ma pricep chiar deloc, dar banuiesc ca si aici, daca te tii de ceea ce vrei sa faci, iti poti construi o cariera destul de buna
Toate 3 sunt frumoase, dar nu inteleg de ce sa alegi doar una. poti face 2 facultati.asa o sa ai intotdeauna o a2a optiune si viitorul asigurat
Doar tu stii ce capacitati ai si unde crezi ca te-ai descurca cel mai bine. Poti avea o cariera in oricare dintre aceste domenii, atata timp cat pui suflet in ceea ce faci si ai niste calitati care sunt necesare pentru a reusi oriunde te vei indrepta: capacitatea de a comunica, de a intretine relatii interpersonale de succes, de a te adapta schimbarilor, de a avea initiativa si de a fi creativa. Gandeste-te ce ti-ai dori de la viitorul tau si care dintre acestea trei te-ar ajuta sa te cunosti mai bine si sa te dezvolti incontinuu.