Lasa-l pe cel cu atractia pentru el. Daca e cum zici, ca e cand cu una, cand cu alta, nu va fi de dragul tau cu tine. ci de dragul lui. pentru ca ii plac fetele, si tu vei fi doar una din trofeele lui. Fii cu el, si dupa un timp, cand va cauta alt trofeu, tu vei sfirsi in lacrimi amare, iar lui nu ii va pasa deloc. Vrei asta? Iubeste-l, dar ai sanse sa nu fie o iubire reciproca.
Fa-ti timp pentru cel cu care poti avea o relatie serioasa. Poate dragostea ta nu va fi la inceput fulminanta, poate va trebui sa te multumesti cu mai putin, dar in timp, beneficiile vor fi enorme. Vei avea alaturi un om pe care te vei putea baza, vei avea pe cineva care sa te inteleaga, care sa te sprijine cand ai nevoie, care sa fie pentru tine ce vrei sa fii tu pentru el. Iubeste-l, si o relatie serioasa duce in timp la ceva frumos. Am avut cindva o amica buna, a cunoscut un baiat serios de care chiar nu ii placea, el ar fi vrut sa fie cu ea, dar ea nu voia, insa el a insistat, si pana la urma ea a gasit ceva frumos la el, a acceptat relatia cu el, a iesit o prietenie frumoasa care pana la urma s-a terminat cu o casatorie reusita.
As zice sa-l alegi pe cel de care seti atrasa dar oare simte si el ca tine? Dar cel cu care ai putea avea o relatie serioasa, tu il iubesti sau doar iti doresti o relatie serioasa?
Sunt niste intrebari la care numai tu stii raspunsul, deci alege acea relatie unde dragostea e mai mare de ambele parti!
Iubire nu cred ca e in nicio parte. Cu primul vorbesc de mult si e super de treaba, dar nu stiu. Al doilea e altceva Imi placea de mult de el si acum mi-a scris. Da, cred ca ii place si lui, dar el e genul sa umble cand cu una cand cu alta. Stiu ca baietii astia atrag mai tare, dar chiar nu stiu ce sa fac. Sunt in dubii
Atunci iti spun eu: alege-l pe al 2-lea pana te simti tu bine iar cand vei avea senzatia ca te-a inselat atunci paraseste-l si daca mai poti alege-l pe primul si ramai cu el poate va aparea si dragostea intre timp, daca nu, atunci iti continui viata