| TurnOn a întrebat:

Ce ati alege dintre caine sau pisica? Dc? Care e animalul vostru preferat?

17 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Aş alege câinele, pentru că mi se pare loial, energic, şi incredibil de bun la a te face fericit în mod instant. Fără supărare, dar consider că pisicile sunt şirete şi lacome. Chiar nu sunt deloc preferatele mele.

| LadyLilith a răspuns:

Pisica este animalul meu preferat, asadar as alege pisica. De parca pisicile simt cand esti trist, deprimat si atunci vin la tine sa te consoleze si iti bine dispun ziua. Ador pisicile♥

| PinkPanther a răspuns:

Daca as sta la casa as alege cainele, dar la apartament e mai simplu de ingrijit o pisica. Dar nu am un animal preferat de la reprile pana la porcusori de guinea, caini pisici etc...nu fac discriminari.

| Xixi a răspuns:

Eu prefer caine,. iar pisicile le uraskkkkkk, deci cainele daca e mic il dresezi si cum se spune "cainele e cel mai bun prieten al omului ", in schimb pisica nu prea intelege big grin in fine n-am nimic inpotriva fiecare cu animalul sau preferat... pupici :*

| player_2973 a răspuns:

Eu nu am ce alege intre caine si pisica pentru ca eu tin cu amandoua.Dc? Pt ca sunt foarte amuzanti cand se alearga si cand se urasc dar unii caini si unele pisici sunt prieteni.De la povestea din mosi stramosi au fost nevoiti ca toata lumea sa aleaga intre caine si pisica. Sper ca te-am ajutat.

| JustACuriosPerson a răspuns:

Caine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainele e mai credincios si mai usor de dresat. eu personal prefer porcusorii de guineea. funda? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica - e mai eleganta, cel putin pentru mine care sunt o fire linistita, imi place sa tin pisica in brate si s-o mangai, sau s-o privesc pana adoarme si in timpul somnului. Pisica e mai usor de intretinut: daca o inveti de mica, face la ladita si chiar pe WC ( dar e mai complicat ) incat pisicile au instinctul "de a skurma", spre deosebire de caini, unde vezi excremente peste tot pe strazile neingrijite sau laturalnice. Pisica te apara de soareci, cainele te apara de hoti, dar la urma urmei poate hotul sa-i dea cainelui o bucata serioasa de carne ( de preferat cu os ) iar el isi vede de furat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai animalul meu preferat este catelul. Am si pisici si catei si iepurasi pentru ca stau la curte. Dar toate aceste animale trebuie ingrijite si sincera sa fiu mi-as lua un papagallaughing).

| ciresepeetno a răspuns:

Pisica-Fiindca sunt blande, delicate, gratioase si jucause.Sunt niste animale superbe.O pisica alba cu ochii albastrii te topeste cand o privesti.

| sw33tLilleVampire a răspuns:

Eu aleg cainele findk e prietenul cel mai bun al omului

| mia_8736 a răspuns:

Ambele animalute sunt foarte dragalase, dar cainii sunt mai greu de ingrijit si trebuie sa stai mereu in preajma lor, iar daca esti elev nu prea ai timp de el.parerea mea este ca o pisica ar fi perfecta, deoarece nu trebuie sa stai numai in preajma ei.eu ti-am dat o idee, acum tu faci ce vrei.big grin

| AnDa_6158 a răspuns:

Buna! Animalul meu preferat este cainele dar as alege mai mult o pisica. De ce? Cainele e greu de ingrijit si nu cred ca am timpul necesar pentru asta. Deci pisica as alege!big grin

| fluturash_4893 a răspuns:

Pai dc ar fi dupa mine asi alege caine pentru ca acasa am 21 de caini imi plac ffffff mult.a avea un caine inseamna ceva distractiv si si ai si unele avantaze cu el 1)nu lasa par asa d mult ca o pisica 2)te anunta cand ceva iti face o vizita 3)te poti juca cu el 4)si poti face seara niste plimbari cu catelul in natura e mai frumos decat o pisica intr-un cuvant o pisica e cam proasta asta e parerea meabig grinbig grinbig grinbig grin

| anonime21 a răspuns:

Mie imi plac foarte mult caini.Dar in special cei mici. Fiecare cu parerea luitongue

| BoMbOnIcA_7267 a răspuns:

Eu am catel si nu las schimba pentru nici o pisica desi sunt greu de ingrijit precum zice AnDa sunt foarte ocrotitori, jucausi, intelegatori dar sa nu uitam si foarte adorabililove struck!

| alexvip25 a răspuns:

Eu sincer chiar am un caine la sat si o pisica daca ar fi sa aleg as alege cainele pentru ca este mai jucaus ca pisica, plus ca pisica ma mai si zgarie laughing

Întrebări similare