As alege sa am bani si sa fiu singur! Gandeste-te cum e cand cineva te tradeaza, iti pierzi increderea, devii singur. O sa ai o durere mai mare decat a unui om care e singuratic. E trist, dar asta-i adevarul. Acum numai exista iubire. Decat o manie dupa posesii materiale, graba, stress si obsesii - sex, alcool etc. Dragostea se pare ca a disparut. De ce? Vedeti voi scandalurile astea, divorturile. Niste oameni care poate s-au iubit nu ar trebui sa se comporte ca niste dusmani... nu? Noapte buna!
Iubirea nu tine de foamne, dar nici sa fii cu bani si nefericit nu e bine; m-as putea lipsi de unele conforturi in favoarea iubirii, dar nici sa fiu fara bani nu as putea.
Daca ar fi sa pot alege as alege intre.Cu toate ca nu ma intreseaza mai deloc partea materiala consider ca pentru a trai ai nevoie de bani.Deci aleg iubirea dar fara bani chiar nu ai cum sa te descurci si din pacate chiar daca asa se spune iubirea nu prea tine de foame.Totusi decat singura, mai bine cu persoana iubita si ne-om descurca noi cumva cu banii.
Sa fii cu persoana iubita si sa luptati impreuna sa va faceti un viitor, o casa, un mediu bun pentru cresterea copiilor.
Iubirea îmi aduce fericire, fericirea îmi aduce pace şi poftă de viaţă, iar viaţa cu fericire, pace şi iubire, mă îmbogăţeşte mai mult decât orice lucru material ar putea.
In cazul meu eram mai fericita singura Iar viata pe care o traiesc alaturi de el nu imi da nici o speranta ca vom avea bani in viitor...
Am renuntat la job, familie, distractie si prieteni pentru iubire, sperand ca vom putea avea impreuna toate acestea. Suntem de aproape 1 an impreuna, el are aceeasi viata ca inainte si nici nu se straduieste sa schimbe ceva iar eu am pierdut totul dar il am pe el care nu prea ma poate intretine si nici nu sunt fericita
MisterKat cred ca tu ai cea mai mare dreptate...
Cate putin din fiecare. De fapt, daca ma gandesc bine, mi-ar placea sa am bani putini si sa fiu independenta, sa merg pe cont propriu, sau sa am langa mine pe cea mai buna prietena a mea.
Vreti bani? Eu castig minimum 100 ron/zi fara sa fac aproape nimic! Castiga si tu cu mine! Acceseaza http://www.EuFacBani.co.cc