Cineva care pune luxul inaintea fitelor respect!
Ah! de ce, de ce ma pui sa aleg dintre aceste minunatii de masini?
Bine fie, prima oara aleg BMW-ul, a doua oara aleg Audi-ul si a treia oara Mercedes-ul
Fara a tine cont de pret, ci doar de marca, as alege in ordine:
- Mercedes (S Hybrid sau noua clasa E)
- Audi (A6 Allroad)
- BMW (5 sau7)
Asta e un top facut acum, pe moment, la nivelul asta pentru mine nu ar mai conta foarte mult marca. Iar intre primele doua chiar mi-ar fi greu sa aleg.
Asa as alege si eu pentru ca mercedes si restul lumii!
Sincer eu cred ca mercedesu... e o marca asa pentru rromi...nu pot sa zic ca nu e o marca buna dar toti tiganii au mertan...eu as alege un BMW...bine ca nici un audi misto nu e de lepadat... acum parerea ta conteaza... bft
Mercedes si restul lumii, probabil ca esti unul din cocalarii aia cu bmw, sincer mercedes e mult mai buna decat bmw si audi e mai buna, cand gasesti un bmw sa concureze cu G 6X6 nu sa fiu mai indulgend cand gasesti un bmw care sa concureze cu SLS AMG brabus, gasesti fireste ca nu, barbus face parteneriat cu masinile adevarate!
Anonimus_1246 cati tigani ai vazut tu ca au mercedes? sincer vad numai cocalari cu bmw-uri peste tot. eu aleg mercedes ca zicala asta mercedesul si restul lumii nu e facuta la misto, sa fim sinceri mercedes e o masina cu mult peste clasa bmw-ului este o masina de lux S-class, G 6x6, cand o sa vazi un bmw care sa concureze cu G, cu sls, cu slr? bmw nu are masini asa spectaculoase, mercedes e cea mai buna dupa audi si dupa bmw