| ilovemusic10 a întrebat:

Ce ati alege? Dragostea adevarata, bogatie maxima, frumusete intruchipata, viata sociabila de vis sau desteptaiune perfecta? Funda! Scuzati de categorie.

18 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Dragostea adevarata trebuie sa o gasesti oricum, mai devreme sau mai tarziu.Banii nu pot cumpara fericirea asa ca ma descurc cu minimum necesar.Frumusete intruchipata nu exista deci ma multumesc cu ce am.Sociabilitate thinking nu prea, viata mea calma imi place.Inteligenta perfecta? Niciodata nu stii prea multe :-J

Apropo, esti din oltenia cumva? big grin

| JoshuaNNN a răspuns (pentru MaDeclarFan):

Eu da. O.O (stiu ca nu ma intrebai pe mine)

| heddy10 a răspuns:

Dragostea adevarata!winking Numai bine.

| lolly a răspuns:

Dragostea inseamna:
iubira multa=bogatie
frumusete=in ochii persoanei care te iubeste esti cea mai frumoasa din lume!
sociabil=vorbesti cu acea persoana foarte deschis.
Cat despre "desteptaciune" aka inteligenta, nu stiuhappy Insa iubirea cuprinde majoritatea categoriilor de mai sus!

| JoshuaNNN a răspuns:

Hai TPU sariti cu dragoste adevarata...as alege "desteptaciune perfecta" pentru ca astfel m-as angaja undeva, as face multi bani ("as avea si bogatie maxima"), lumea ar incepe sa ma bage in seama ("ca am bogatie maxima", si astfel as avea si "viata sociabila") si sincer, nu cred ca sunt atat de prost incat sa nu-mi gasesc o iubita care sa ma iubeasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As alege sanatatea perfecta.

| Auslesse a răspuns:

Clar,dragoste adevarata!

| Indestructible a răspuns:

Nimic. N-am nevoie de nimic din ce-ai scris tu mai sus.

| ilovemusic10 explică (pentru Indestructible):

Si atunci de ce ai mai raspuns intrebarii prostanako!

| Indestructible a răspuns (pentru ilovemusic10):

Voi răspunde la ce întrebare vreau, până când mi se va interzice s-o fac. Ai înţeles?

| swagMeOutBitch a răspuns:

Desteptaciune perfecta pentru ca chiar am nevoie

| doarEu001 a răspuns:

Eu o sa fiu sincera si sa iti spun ca vreau: sa fiu super frumoasa, incredibil de desteapta, iubita la maxim de un barbat alaturi de care sa fiu foarte fericita, bogata in asa fel incat sa mai traiasca inca 5 generatii cu banii mei fara sa munceasca si multi prieteni si cunostinte in toata lumea cu care sa ma distrez...mda.dar in viata reala eu una ma multumesc cu ce am: cate putin din toatehappy

| adrianamara a răspuns:

E greu de spus pentru ca unele se combine perfect, desi dragostea adevarata e cea mai tentanta! Ce sa facem si noi fiecare alege ce nu are!

Răspuns utilizator avertizat
| EmaTanase a răspuns:

Dragostea adevarata!

| MihaiSmeker a răspuns:

Dragostea adevarata

| Deiia99 a răspuns:

Bun deci o luam asa:
Desteptaciune->Bogatie->Sociabilitate.

| Sophie22 a răspuns:

Dragoste adevarata!