In viata mi s-a oferit oportunitatea sa aleg intre Romania mare, la casa mea, un servici la cravata si o ''nevasta'' sau unde sant acum in strainatate mai bine la bani, o masina pe masura si placerea de a face multe in viata. Am ales mai mult masina smechera si banii pentru a-mi satisface nevoile personale in loc sa vin acasa, sa stau cu una care posibil nu imi place sau nu e femeie de casa, si fara masina. Pt mine o masina buna trebuie sa imi placa altfel prefer sa raman fara. Concluzia, imi pasa de mine, trebuie sa ma simt bine in viata, nu legat sau cu limitari nu ai voie sa faci aia pentru ca copilu are nevoie de bani etc.
Voi face intotdeauna ceea ce este corect, indiferent daca pierd eu, pentru ca nu am ce sa-mi reprosez pe urma.E un soi de autoaparare, daca vrei.
Si in felul asta imi pastrez sufletul curat si somnul linistit.
Ceea ce este corect e intotdeauna binele stabil. Daca nu il simti pe moment, realizezi mai tarziu ca a fost o mutare buna.
De regulă ceea ce e bine pentru mine. Dar dacă e mai important să fac ceea ce e bine pentru cineva apropiat, iar pentru mine nu e ceva groaznic, atunci pot face și asta. Depinde de situație.
I can do both.
Evident ca aleg sa fac sa-mi mearga mie bine. De ce as alege sa fac un bine altcuiva sau sa fac ceea ce e corect, daca nu ma beneficiaza pe mine in nici un fel?
In viata trebuie sa fi zgarcit ca sa ajungi undeva, ca daca dai prea mult, te ia lumea de prost si profita de tine, iar tu nu ajungi nicaieri.
Conteaza cata putere are acela in viata mea. Corectul se face singur, decizia mea e optionala.