Care „de ani" că abia ce a apărut...
Din 2015 îl folosesc eu.
E fostul google talk.
Hahalera stie mai bine. Am vorbit acolo acum 3 ani deci nu are de ce sa minta.
Știu ce e, cam de-atunci a apărut. Adică pe bune, am 5 persoane în toată lista aia, și e un fel de hi5. Mulți au, mulți au intrat de el, mulți l-au făcut la mișto, sau le-a cerut pe vreun site ceva, nu că ar sta pe el...
1. Trăiești în trecut prietene... așa și eu am folosit acum 6 ani Yahoo Messenger, ce relevanță are?
2. „Îmi place maxim" că dai comentariu cu anonim
Ce treaba are hangouts cu hi5?
"am 5 persoane în toată lista aia" tu ai 5
"nu că ar sta pe el..." eu si hahalera ailalta stam.noi si inca altii.
se pare ca esti ultimul fraier.
1.se refera la " „de ani" ", folosit de tine de parca n as fi folosit eu "de ani" aplicatia.asta e relevanta.
2.si a sters contul, nu ti dadea tie special cu anonim.
si e "maximum", fiind adverb.
Are!
De ce cct mă imiți? Da, am, probleme?
Și? Îl folosiți? Mai e cineva înafară de voi?
„ultimul"? Frate, vrei să facem un sondaj să vezi căți folosesc? Îți zic eu că mai mult de 1000 nu sunt.
Cu ce să te imit?
Da. Am vorbit cu peste 20 de persoane acolo.
Du-te pe Facebook dacă chatul de acolo îți place mai mult.
1000 ce? 1000 dintr-un județ sau cum?
E folosit, să știi. Nu ca Facebook, dar este.
Nu trebuia sa ii spui ca mi-am sters contul si revenit cu altul. Poate se simtea si el mai special
Prea târziu.
Ceplm „de ani"? Pe cine încerci să imiți că nu-nțeleg?
Când o-i învăța să folosești limba română mai vorbim :<
Bda, ai folosit, tocmai, asta zic. Dacă deja mă iei cu termeni din-ăștia..., ești...
2. Mănânci rahat, nu ai cum :
Că mi-ai scris ce am scris eu?
Aha, odată pe lună, nu? În total așa-i?
De ce să mă duc acolo? Poate mă duc, dar cine a zis că îmi place ăla?
O mie de șobolani gătiți. Dintr-o țară -_-, care sunt ăia „1000" dintr-un județ? Nici măcar în țara asta nu găsești atât.
De 2-3? E ca faza cu țiganii. Așa îmi compari... Apăi dacă „Nu ca Facebook" atunci ca Viber și ca Line, măcar... Mai ai puțin și-mi zici că folosești si Twitter.
„Ți-ai șters contul" și ți-ai făcut unul pe același nume, și ai făcut și rank? Interesant așa.
De ce să mă simt special?
Cine Doamne iartă-mă folosește Hangouts, pe bune acum?
Nu am auzit de Hangouts, snapchat mi se pare ok pentru ca e chiar fain sa faci focuri cu tot felul de persoane, mi-am facut multi prieteni asa, sunt multe efecte amuzante, si bitmoji ul e chiar super sa ti l faci fix dupa cum arati
Focurile la ce folosesc?
Ai o ocupație. Știi că zilnic trebuie să trimiți snap-uri pentru alea. Nu ajută la nimic.
E doar asa de distractie, trimiti cate o poza sau mai multe in fiecare zi