Hmmm...prin noroc se intelege sa ai neroc in toate, deci sa ai parte si de sanatate...asa ca aleg norocul
Degeaba esti norocos daca nu esti sanatos... dar cu putin noroc ai putea fi sanatos...ps: stiu ca ma contrazic singura... hug!
Noroc oricum nu am
As alege sanatatea; urasc sa fiu bolnava sau sa ma simt rau.
Sanatatea e pe primul loc. Fara sanatate la ce iti folosesc banii, puterea? daca nu ai sanatate nu poti fi fericit...
Cred ca norocul implica si sanatate. Daca esti bolnav si zaci prin spitale atunci numai "noroc" ai.
Sanatatea.si cand spun asta nu cred ca mai este nevoie de argumente. Daca ai sanatate poti lupta si sa obtii tot ce vrei, norocul si-l face si omul cu mana lui.Parerea mea.
Gaby intreba ce as alege eu...pai...Cu siguranta Norocul
Sa spunem ca o persoana are atata sanatate incat poate sa le faca pe toate.are putere de munca sa ajunga sus. Dar are atata ghinion ca intr-o zi are un accident in urma caruia traieste doar ca sa`si blesteme zilele ( nu stiu sa spunem ca ramane invalid...sau ce vreti voi)
Mult Noroc la toti!
Aleg sanatatea, de cele mai multe ori norocul si-l face omul cu mana lui.
Ce de clisee! Santatea sigur! Am fost bolnava si luni de zile medicii au incercat sa ma faca bine si nu prea au reusit... ajunsesem in faza in care as fi facut orice sa ma fac bine si sa fiu iar sanatoasa cum eram la inceput.Sa ma vad la loc cum eram ar fi fost momentul meu de fericire... Voi, cei care ati avut gripe si raceli si v-a durut capu` din cand in cand, nu stiti, de fapt, ce inseamna sa fiti bolnavi! Ia sa va inchipuiti intr-o zi ca ati fi seropozitivi...doar sa va inchipuiti, cum ati fi, ce ati simti, ce ati crede despre voi si viata voastra si despre toate efectele, nu doar fizice, dar si psihice pe care le-ar aduce boala asta(pe mine ma cutremura ca ar trebui sa stau izolata si ca n-as putea avea copii). Eu ma scutur de cateva ori, fac cruce si bat in lemn. Ii multumesc lu` Tata ca m-am facut bine, eu cu ajutorul Lui, nu cu ajutorul medicilor si sunt iar sanatoasa... acum apreciez sanatatea la justa ei valoare!(iar ca reactii negative: am devenit ipohondra)
baru întreabă: