| VladStiurligaiu a întrebat:

Ce ati alege sa traiti 35 ani sa fii fericit 24/24 sau 100 ani mediocri? e fantasy dar asa sa vad cum gandesti fiecare,eu ma folosesc de ratiune, ce sens are sa traiesti daca nu esti fericit? deci mai bine 35 ani fericit la maxim chiar si 20 dar traiti din plin as alege.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

As alege sa traiesc atat cat e sa fie dar sa traiesc cat am parte de cei care ii iubesc

| Hammurabi a răspuns:

Dacă te folosești de rațiune, spune-ne ce înseamnă pentru tine să fii fericit.
Adică, ce anume te-ar face permanent fericit?

| Hyperion7 a răspuns:

Fericirea...un concept pe cât de abstract, pe atât de controversat, dar chiar și așa, din punctul meu de vedere, aș alege clar 35 de ani și de ce? Pentru că viața și așa mai plina de momente aiurea și seci, pline de suferința.De ce sa chinui 100 de ani și să-mi plâng existența pe când pot trai 35 de ani la capacitate maxima și să mor fericit și împlinit că am realizat și eu pe lumea asta ceva, pai nu?
Trăiești 100 de ani și după ajungi in stadiul in care te sufoca și bâzâitul unei muște, îți pierzi răbdarea, sa mai ai și o boala e pachetul complet și decât să-ti regreți și umbra de care ai parte și să mori cu gândul că nu ai fost suficient de bun pe lumea asta ...deja.da
Deci, mai bine 35 de ani buni decât 100 răi și amari, zic eu.
Am dreptate?