| bubulinaaaa a întrebat:

Ce ati crede daca cel mai bun prieten /prietena v'ar spune atat de mult adevaru si nu v'ar minti inkt sa va spuna direct ce urat e tricoul ce frumosi sunt blugii mama ce urat te-ai machiat wow ce frumos fond de ten?happy ce parere ati avea? cum ati reactiona?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer:d as spune serios:? chiar atat de oribil? si daca ea ar spune da. m-as gandi oare spune asta ca e geloasa? sau e adevarul cel mai bine e sa ceri parerea a doua persoane niciodata nu stii cum e omul din ziua de azi! Exeemplu tu : iti place tricoul meu? vreau sa merg cu el la scoala! EU : nu prea. nu e frumos chiar e oribil nu-l purta te vei face de ras! TU : a bine.sad EU : ( in gandul meu ) eeee love struck nu o sa poarte tricoul ala frumosslove struck!) DEci practic cere parerea a doua persoane. ca sa fii sigura big grin

2 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Daca as sti sigur ca nu ma minte atunci m-as intreba si eu daca intr-adevar este asa. mie imi plac oameni care spun verde in fata ce au de spus si nu cei care te lauda in fata si pe la spate te barfesc.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pai daca spune pentru ca asa crede cu adevarat, adica nu din gelozie sau pur si simplu vrea sa ma faca sa ma simt prost, atunci mi-ar placea. E bine sa stii parerea de la bun inceput.
O zi buna!