anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ați crede despre o persoana care se străduiește să obțină permisul de conducere, îl ia din prima, dar fiindcă e conștientă de riscurile din trafic, prefera sa nu dezvăluie că are permis de conducere, să nu-și ia mașină personala și să nu conducă?
Vrea permisul mai mult ca un trofeu personal, de care ea sa se simtă mândră, dar nu sa se fălească și altora cu el.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Nu as crede nimic. Oricum nu e deloc eficient sau logic sa iti iei masina si sa o folosesti din an in pasti. Permis nu se stie cand ai nevoie (poate la locul de munca etc) deci ce e facut e bun facut.

9 răspunsuri:
| Ararat a răspuns:

Treaba ei, de ce sa am o parere despre asta? Oricine isi poate lua permisul in 2 luni

| Lrs2015 a răspuns:

Oameni care au un handicap, nu pot conduce o masina categoria B, dar vor sa demonstreze ca de fapt nu au aceasta incapacitate. Pentru ca, vezi doamne, am permis! Deci, pot! Dar nu vreau laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu credem nimic, ca oricum nu conteaza pentru nimeni, mai ales ca acea persoan tine ascuns acest lucru, deci inutilitate pe toate fronturile.

| Miruna333 a răspuns:

O persoana ciudata. Mai ales pentru faptul ca ascunde acest lucru dar il considera ca pe un trofeu personal, mai ales ca nu doreste vreodata sa conduca. Mi se pare inutil.

| sammie a răspuns:

E ce trebuie.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Am aceiași părerea și despre un doctor calificat care nu salvează pe nimeni, dar se laudă că i doctor

| blackann a răspuns:

Nu mi-ar pasa.

| Emma30555 a răspuns:

Nu as înțelege de ce sa și ia permis dacă nu poate sa conducă. Bani și timp irosiți după părerea mea. As considera ca are timp prea mult

| Violleta2022 a răspuns:

In orice caz, este o persoana care nu are pic de incredere in ea si cel mai sanatos este sa nu sofeze niciodata, fiindca nu va fi capabila.
Un permis auto nu fost niciodata un trofeu personal, mai ales ca nu-i capabil sa sofeze deloc, deci, este un mare esec in final.