Vroiam sa fiu isteata si sa nu imi sufle nimeni in bors. I guess I walked that path.
Cantareata
Si mai vroiam si politista... dar cantareata nu pot sa fiu ca nu am voce si politista nu mai pot ca am avut intr-un an 9 la purtare
.
Cand eram mica imi doream sa ma fac cantareata Asta pentru ca imi placea foarte mult sa cant [si acum imi mai place. In fiecare zi cantam
Pana acum patru luni, mi-am dorit foarte mult sa devin arhitecta.Cand eram mica, obisnuiam sa construiesc casute din cutii de chibrit si ambalaje de fondante. Abia asteptam sa vina Craciunul, sa imi aduca mosul bomboane cu ambalaje colorate. Totusi, a trecut timpul... Parintii nu au fost niciodata de acord cu visele mele, asa ca atunci cand le-am spus ca la liceu vreau sa ma indrept spre arta, s-au straduit sa ma convinga ca nu este asa cum cred eu. Astfel, mi-am ales drumul medicinei. Imi place mult si chimia, dar nu se compara cu pasiunea mea pentru arhitectura. Sper sa nu regret...
Imi doream la nebunie sa fiu acrita la teatru...asta era in viziunea mea"papusa de teatru"