| bleakk a întrebat:

Ce ati face daca ar fi ultima zi din viata voastra?

38 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

In primul rand m-as duce sa imi cer iertare de la persoanele care le-am gresit.Mi-as calca pe orgoliul si i-as spune fostului meu prieten ca inca il mai iubesc, si ca nu il voi uita niciodata.As incerca sa ma mai ma distrez cu prietenii, iar ultimele ore din viata, mi le-as petrece alaturi de familie happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

M as bucura enorm, de cind astept.

| bleakk explică (pentru CristiDinBucuresti):

Poti sa ti-o programezi si singur, stai linistit.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru bleakk):

Cum

| bleakk explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ai nevoie de creativitate si poate un streang.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru bleakk):

Mda, mersi de sfat.

| Musique a răspuns:

Umm, prăjituri.

| Kaℓi a răspuns:

Depinde.
Depinde daca ar fi ultima zi din viata mea, sau daca ar fi ultima zi din viata noastra, a tuturor. Cred ca ar fi o mare diferenta.

| bleakk explică (pentru Kaℓi):

Eu ma adresam invidivual, nu ca grup colectiv.Dar care ar fi totusi diferenta?

| sappy a răspuns:

As avea curajul si demnitatea de a sta drept in fata morti!

| Doub a răspuns:

As trai la maxim.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Specifica si tu. sunt curios ce e trait la maxim in ochii unui religios :O

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Off,aveti o viziune tare absurda legata de un crestin.Crezi ca noi nu ne distram sau nu ne traim viata la maxim daca nu fumam,bem de nu ne mai tinem pe picioare, injuram, jignim, furam, omoram?

Nu era mai simplu daca spuneai ce ai fi facut? decat sa scrii 3 randuri aiurea? eram curios ce ai face tu, nu ce ar face niste dereglati mintal.

Pai probabil as sari cu parasuta,as calatori peeeste tot (bine,avand in vedere ca nu am decat o zi.), as sta cu prietenii mei cu care (scuza-mi cacofonia) as rade, pentru ca atfel nu ai cum, as asculta muzica (asta fac mereu), m-as ruga Lui Dumnezeu...

In afara de ultima parte, e bine. esti si tu om laughing

Waaw,multumesc pentru compliment.aaa, cred.M-ai facut om, chiar aveam dubii, dar pentru mine ultima parte e cea mai importanta.

Cu placere laughing

happy.

| bleakk explică (pentru anonim_4396):

Daca ai intelege tu diferenta dintre crestin si fanatic, nu ai mai fi asa absurd.Tu nici macar nu-L cunosti pe Dumnezeu si deja crezi ca iti spune sa stai legat in casa de un scaun si sa astepti moartea.Cel putin...aiurea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru bleakk):

Lasa-ma sa ghicesc, tu il cunosi. este? spune ca nu, ca de nu spitalul de nebuni te paste.

| danay72 a răspuns:

As petrece alaturi de familie si m-as ruga, as studia BIblia si as medita la speranta invierii.

| Duucu a răspuns:

Sex, serios.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As asculta muzica si as murii de ras cu gandul ca religiosii asteapta momentul reinvierii cum zice in primul post.

| Happyjump a răspuns:

Probabil le-aș face farse vecinilor, m-aș plimba în fundul gol pe stradă, as jefui o bancă și aș cumpăra toate rahaturile.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Happyjump):

De plimbat in fundul gol pe strada poti si acum, nu e ca faci puscarie, cred ca iei doar amenda. zici si tu ca erai beat laughing.

| Happyjump a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă m-ar vedea cineva cunoscut n-am de dat Explicații a doua zi, deci o pot face fara rusine.

| kteichd a răspuns:

As arunca in aer cateva cladiri

| SweetMinion a răspuns:

Cel mai probabil as lua primul avion si as venii inapoi in tara, sa petrec ultima mea zi din viata cu tatal si fratele meu.

| smartlollipop a răspuns:

M-as distra, as manca M&M's pana nu as mai putea, as cheltui toti banii pe chestii care le-am vrut mereu, m-as impaca..., cu toti oamenii cu care nu ma prea intelegeam... Si as profita la maxim de tot timpul pe care il mai am, plangandu-ma ca mi-am irosit viata rolling on the floor))

| Skilline2012 a răspuns:

M-as intalni cu toate persoanele iubite, dupa m-as duce intr-un loc frumos (muntele, de exemplu) si de acolo as admira peisajul. Tot acolo as vrea sa mor.

| Rauldor a răspuns:

Dragoste.

| AndraSmile a răspuns:

M-as intalni cu toti cunoscutii si as astepta sa treaca timpul.A da, le-as spune sa nu planga si la inmormantarea mea sa se imbrace in alb happy Le-as spune toate secretele mele :3

| Johanna014 a răspuns:

I-as spune persoanei iubite ce simt, apoi as petrece ziua alaturi de familie, rude etc.

| LimitCs a răspuns:

M-as intreba cum va fi dupa?laughing

| Ene_Lacramioara-daniela_1998 a răspuns:

Pai...Probabil mi-as aduna toti prietenii, ne-am plimba prin tot orasul intrand in fiecare magazin, as face un album cu toate momentele importante din viata mea, as merge intr-un parc de distractii cu familia mea si as adopta un catel.

Întrebări similare