| curlyhair a întrebat:

Ce ati face daca ati afla ca cel/cea mai bun/buna prieten/prietena este indragostit/indragostita de iubitul/iubita voastra si vrea sa vi-l/v-o ia?

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Înseamnă că nu este prietena mea cu adevărat... => FAKE. Iar dacă iubitu tine la mine nu m-ar înşela cu ea. In caz contrar adica ca eu ma voi desparti de el si ea o sa fie cu el tot ei 2 vor avea de suferit pentru ca nimic nu tine o viata. (relatia lor se va duce si ea dracu vreodata)

3 răspunsuri:
| Mihaela111 a răspuns:

Asta ar insemna ca nu este cel/cea mai buna/buna prieten/prietena a ta si l-as/as ignora/ignora-o complet, iar in legatura cu iubitul/iubita nu mi-as face griji pentru ca o relatie implica incredere.

| portocala225 a răspuns:

Eu as lua`o la bataie.Asta e parerea mea! Si as fi in continuare cu el pentru ca e baiat si nici un baiat nu rezista cand o fata ii face asa!

Sau macar m-as certa rau cu ea.Asta inseamna ca nu mi-e prietena!:*

pwpici si succes cu prietenu`!love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heyla! kiss
Daca esti in situatia asta,inseamna ca deja"cea mai buna prietena" nu mai este "cea mai buna prietena",daca ma intelegi...thinking
Daca as fii in situatia ta,singurul lucru pe care probabil l-as face ar fi sa ma indepartez de presupusa prietena,fara jigniri sau vorbe urate,ci subtil si cu calm... happy
In fond,daca iubitul meu m-ar iubi cu adevarat, iar eu as avea incredere in el si in sentimentele lui pentru mine, nu as avea de ce sa imi fac probleme. Mi-as vedea de relatia mea ca si pana atunci si nu i-as acorda atentia pe care ea cu siguranta si-ar dori sa o atraga!;-)
So...keep calm, honey! Will be ok kiss
Take care! kiss
♥-Marmelade-♥