As profita de asta.cred ca primul lucru ar fi sa ma distrez si sa fac lucruri eXXXtrem de extreme si probabil ca dupa multi ani m-as gandi sa distrug lumea
As devi trist.
(stiind ca toti cei dragi mie prieteni/prietene/cunostinte mor si eu raman in viata... singur) nici gand
Pai am o multime de timp la dispozitie sa-mi dau seama cum... dar o pot distruge cu ajutorul tehnologiei dupa ce ma satur de trait
Dar daca ai distruge lumea nu te-ai distruge si pe tine fiindca ai fi nemuritor.
As incepe sa practic freeRunning.
O sa imi dea o stare incredibila.
Asa chiar as stii care e limita corpului meu.
Probabil as inebunii la propriu vorbind. Timpul in sine imi da batai de cap, iar infinitul e lucrul de care ma tem, cred ca cel mai mult. Oricum, imbatranesti, apoi iti petreci restul vietii ca un cadavru.
Aș începe cu adevărat să-mi fac griji.
Să te simți în viață ca într-o închisoare, lipsit de opțiuni, să nu deții controlul, e o idee cu care mi-ar lua ceva timp să mă obișnuiesc.
Iar veșnicia sună destul de amenințător...
Vrei să spui că nu aş mai suferi de foame, de sete, de neputinţă, de pierderea celor dragi, de nebunia din jur, că nu aş fi nevoită să trec prin încă şi încă un război, că nu aş putea să fiu rănită, violată, torturată, condamnată la închisoare pe viaţă, sechestrată pentru cercetări de laborator, pe post de cobai, etc?
Eu văd toate aspectele, nu doar cele pozitive, de aia mă şi sperie ideea...sau, în orice caz, nu mă încântă.
Ai suferi de foame, sete dar nu te-ar afecta decat pe plan psihic(pai daca esti nemuritoare asa e logic, nu?), te-ar afecta pierderea celor dragi si nebunia celor din jur...cred ca mai mult ar fi un impact mental foarte puternic. Si da, ai putea fi ranita dar nu ai muri(nu stiu cum s-ar manifesta nemurirea...nu m-am gandit la asta). In orice caz, ai spus ca vezi toate aspectele, atunci da exemplu de cateva aspecte pozitive.
anonim_4396 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: