Ce am facut si pana acum. am crezut asta pentru 2 luni, deci nu bag din burta.
Pe scurt, m-am nascut foarte bolnav. am avut multe probleme ca copil, si a trebuit sa ma si operez. la inceput doctorul mai imi dadea 6 luni de trait (numai stiu ce si cum, eram mai mic si inca am goluri in timp, dracu stie de la ce). Dar dupa 2 luni au aparut ca prin "minune"bani in buzunar la doctor, si s-a gasit si o modalitate sa fiu operat cum imi trebuia si acum sunt perfect sanatos. eh, puterea banilor. totusi, noroc ca unchiul meu era in strainatate si a fost bun/si-a persmis sa dea banii, daca nu, eram in cosciug de mult timp.
Imi pare rau pentru tine. sper sa se rezolve si la tine ca la mine, ce sa zic.
Aș sări cu parașuta, aș mînca multă ciocolată și aș petrece ultimele clipe alături de persoana iubită, familie și prieteni!
Pai,orice; tot ce imi trece prin cap, da absolut orice! Dar asta depinde si de cate zile!
As face tot ce vreua toate trasnaele care imi vin prin cap si nimeni nu m-ar putea opri si chiar daca, as zice ca aceasta poate fi ultima dorinta a mea si ca nu pot sa ma opreasca si refuza.As face lucrurile care mi s-au parut nebunesti si nu am indraznit niciodata sa le fac.