| rembo90 a întrebat:

Ce ati face daca ati afla ca v-au ramas zile numarate?

14 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Probabil as fi nerabdator pana la momentul culminant.

| AirănMeidăn a răspuns:

M-as lauda la toata lumea

| Vvistula a răspuns:

Toti avem zile numarate, doar ca nu le stim numarul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce am facut si pana acum. am crezut asta pentru 2 luni, deci nu bag din burta.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru rembo90):

Pe scurt, m-am nascut foarte bolnav. am avut multe probleme ca copil, si a trebuit sa ma si operez. la inceput doctorul mai imi dadea 6 luni de trait (numai stiu ce si cum, eram mai mic si inca am goluri in timp, dracu stie de la ce). Dar dupa 2 luni au aparut ca prin "minune"bani in buzunar la doctor, si s-a gasit si o modalitate sa fiu operat cum imi trebuia si acum sunt perfect sanatos. eh, puterea banilor. totusi, noroc ca unchiul meu era in strainatate si a fost bun/si-a persmis sa dea banii, daca nu, eram in cosciug de mult timp.

| anonim_4396 a răspuns (pentru rembo90):

Imi pare rau pentru tine. sper sa se rezolve si la tine ca la mine, ce sa zic.

| cristinela4 a răspuns:

Aș sări cu parașuta, aș mînca multă ciocolată și aș petrece ultimele clipe alături de persoana iubită, familie și prieteni!

| maria14142 a răspuns:

Pai,orice; tot ce imi trece prin cap, da absolut orice! Dar asta depinde si de cate zile!

| Mariapetrupanainte a răspuns:

As face tot ce vreua toate trasnaele care imi vin prin cap si nimeni nu m-ar putea opri si chiar daca, as zice ca aceasta poate fi ultima dorinta a mea si ca nu pot sa ma opreasca si refuza.As face lucrurile care mi s-au parut nebunesti si nu am indraznit niciodata sa le fac.

| dutu200222 a răspuns:

As dormi

| TheSweetDeath29RO a răspuns:

Pai as face ce mi-am propus pana acum si n-am apucat sa fac...