| Kaonashii a întrebat:

Ce ati face daca ati fi in locul meu?

Tata a ajuns la acea varsta la care are regrete.
Una din ele a fost faptul ca nu prea a fost implicat in familia lui de la tara.
S-a mutat de acasa la 14 ani si a fost cam izolat de fratii lui.
Asa ca is trecut de 20 de ani si nu imi cunosc prea bine verisorii.
Unii au 35 de ani si nu i-am vazut in viata mea pentru ca nici macar nu sunt in tara.
Ce ma enerveaza e ca eu nu am nicio intentie sa ii cunosc pentru ca suntem total diferiti si mi se pare fortata interactiunea asta.
Dar el mai nou vorbeste cu ei, se duce la ei in vizita si vrea sa mi-i trimita pe cap. Ii incurajeaza sa ne cunostem, sa fim prieteni, sa ne vizitam, sa ne sunam si sa facem vacante impreuna pentru ca suntem familie. Si pe mine sincer nu ma doare nici in fund pentru ca eu am deja viata mea si prietenii mei, relatia mea, am cu cine sa imi tin sarbatorile si numai de responsabilitati in plus nu imi arde fata de niste necunoscuti.
El nu pare sa realizeze ca familia asta e visul lui, nu al nostru. Am observat ca si verii mei ma abordeaza in sila doar de gura lui, deci nu sunt eu ala nebun.
Voi ce ati face in situatia asta? L-ati rani si i-ati zice adevarul?

1 răspuns:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"L-ati rani si i-ati zice adevarul?"
Da. Asta am facut mereu, si inca nu regret.
Dar nici nu am refuzat intalnirile de familie. Am inteles ca trebuie, am fost oarecum dornic sa stiu cu cine sunt ruda. I-am cunoscut si prietenii tatalui meu, cu toate ca avea anturaj plictisitor pentru mine.