anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face daca ati sti ca mai aveti de trait o zi?
(incercati sa raspundeti serios, nu in batjocura)
happy

Răspuns Câştigător
| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Daca as sti...pai mi-as da toate lucrurile saracilor sau celor care au nevoie de ele, as sta cu familia si m-as bucura de putinul timp ramas... Dar as vrea sa nu stiu. Oricum vine o zi in care toti plecam.Asa ca la ce imi foloseste sa stiu cand e?

7 răspunsuri:
| nicko_6736 a răspuns:

Pai mi-as lua ramas bun de la prieteni, familie, cunostinte.
M-as duce la Biserica sa ma rog,
si as traii ultimile ore la maxim(adica sa rad)ca sa pot muri linistita ...si fara sa fiu tristahappy
pa pa:*:*:*:*

| NuAmHabar a răspuns:

As vorbi cu toti cei dragi mie, si, as sta cat mai mult cu ei, nu cred ca as face altcevawinking

| Floreenofficial a răspuns:

Pai nimeni nu poate sti cate zile mai are de trait.as face ce fac in oricare alta zi.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

As sta mai mult cu parintiistraight facecu prieteniisadcu toti la care tinwinkingsi mai ales cu baiatul care-l palksadhee heesi m-as ruga sa am o moarte usoarastraight facelaughing

| Nimicdespus_7705 a răspuns:

Mi-as dona toate bunurile. Apoi as petrece restul timpului in bratele persoanei iubite.

| JH a răspuns:

M-as duce la concert Metallica. Apoi ma pun singur in groapa, numai sa ii mai aud odata :X

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Sincer... M-ar urca pe'un zgarienori cu cei mai buni prieteni si as face bunji jumpinghappyhappysincer...mereu am vrut sa fac astasi apoi as sta cu prietenii.parintii.si cu cei dragi