| _pink a întrebat:

Ce ati face daca ati stii ca cineva e indragostit de voi? I-ati acorda o sansa? Ati incerca sa il cunoasteti? Sau daca nu va place nu va intereseaza?

7 răspunsuri:
| puma789 a răspuns:

Iasi da o sansa dar daca e urata, adios

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Depinde de persoană și împrejurări!
Sentimentele nu sunt câștigate la loz în plic!
Pa, pa.

| snowflake a răspuns:

Defineste " a place" big grin
si nu, nu i-as da nici o sansa daca nu mi-ar placea cu adevarat happy. pana la urma, de ce sa dau slabe sanse inca de la inceput, cuiva? big grin

| Razvan a răspuns:

Depinde daca mie imi place de el.Inainte de a sta cu el m-as intresta amanuntit despre trecutul lui amoros.De preferabil de la el, dar nu strica o a doua versiune a povestii

April
| April a răspuns:

E unul dintre cele mai subtile si pline de fior sentiment acela de a sti in adancul sufletului ca e iubire, dar sa sustii, la suprafata ca e doar prietenie. Oricarei vieti un asemenea sentiment ii da prounzime si farmec.Si o usoara melancolie la gandul ca niciodata nu vei trece dincolo de un zambet si o discutie banala ale carei cuvinte nu sunt auzite nici de unul nici de celalalt.Singurii care dau marturie sunt ochii, singurul lucru care aude sunt bataile de inima.Eu cred ca o cunoastere intima ar micsora din farmec si n-as trece dincolo de stadiul bucuriei secrete.

| Bacemi a răspuns:

Depinde de persoana si de felul in care arata ce simte. Ce e mult si prea din prima strica. Trebuie tact, sa cunosti o persoana pana cand sa vezi ca poti avea incredere si sa fii sincer. Trebuie sa stii sa imbini sinceritatea cu acele adevaruri care trebuiesc modelate. As da o sansa probabil. Dar eu am asteptari foarte mari de la o posibila partenera. Asa ca nu cred ca as putea promit mai mult de o intalnire. Ar trebui ca fata sa aiba foarte multe calitati ca sa ma impresioneze.

| Sm3cher a răspuns:

I-as acorda o sansa