Pai in primul rand nu poti vedea fantome, acestea sunt invizibile poti vedea strigoi, dar nu am avut niciodata norocul de a vedea si nici nu as vrea sa vad, in cazul in care mi s'ar arata in fata mea brusc as face infract sau as lesina in orice caz eu sunt slaba de inger.
Din cate stiu, fantomele sunt spiritele celor care au murit in imprejurari cel putin ciudate si care nu trec dincolo pana ce nu isi gasesc linistea, respectiv motivul pentru care si-au pierdut dreptul la viata si bineinteles o explicatie logica care sa le ofere posibilitatea de a se impaca cu situatia! Sanse sa vad vreo fantoma nu cred sa am, dat fiind faptul ca nu am simturi extrasenzoriale, ori vreun mort pe constiinta care m-ar putea bantui .insa, serios vorbind cred ca as da coltul inainte sa rada la mine lol
Fantome nu prea cred ca exista, fratele meu este preot si a vazut oameni posedati de diavol. in plus poate fi doar diavolul incercand sa ne sperie. daca vezi ceva neobisnuit fa-ti cruce si spune tatal nostru si va disparea.