anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face daca cineva nu ar vrea sa va ierte (si e de inteles ca nu o face, dar mie chiar imi pare rau)? Ce as putea face? vreau idei.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi continui viata mai departe.

| mariusyk08 a răspuns:

Ok...In primul rand trebuie sa-ti recunosti sincer greseala,indiferent care ar fi aceea. Pe urma trebuie sa lasi putin spatiu si timp intre voi. Cu timpul apele se limpezesc. Dupa ce constati ca persoana respectiva accepta o discutie calma si normala cu tine,trebuie sa-i demonstrezi cu toate fortele si probele necesare (dar atentie, nu exagerat) ca intr-adevar iti pare rau.
Daca are suflet si caracter si a tinut la tine isi va calca pe inima si te va ierta.
Cu o singura specificatie, pe care cred ca o banuiesti : te iarta dar nu uita...
Iti doresc mult noroc si numai bine in viata, fruntea sus, zambeste (plangi daca e cazul, ca sa te racoresti) si...mergi inainte.

| neutrino a răspuns:

Respecta-i dorinta si ia exemplu lui/ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mi-as dori cu adevarat ca acea persoana sa ma ierte, i-as demonstra in primul rand ca imi pare rau. Si nu cu vorbe ci cu fapte.
Daca persoana respectiva chiar nu da niciun semn inseamna ca are nevoie de putin timp si spatiu datorita greselii pe care am facut-o.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-l in pace. are si dreptate sa nu vrea sa te vada daca te-ai purtat nesimteste cu el/ea

| Geome5 a răspuns:

Eu la-si ruga sa imi ierte pacatul si daca voi mai gresii sa imi mai dea ultima sansa